OKI MB472dnw 45762102

Zboží je vyprodáno

OKI MB472dnw 45762102

Kód výrobku: MB472DNW
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Tiskárny

Výkon

Multifunkční tiskárna OKI MB472dnw nabízí všechny funkce, jako jsou oboustranný černobílý tisk, kopírování, skenování a faxování. Při rozlišení tisku 1200x1200 dpi a rychlosti tisku až 33 stran za minutu není o výkonnosti této pracovní jednotky pochyb. K tisku i skenování využívá digitální technologii LED, díky níž je velice spolehlivá. Vezmeme-li v úvahu její výkon i nízké provozní náklady, jednoznačně se jedná o ideální volbu pro menší kanceláře.

 

Propojení

Tiskárna MB472dnw přichází s různými možnostmi propojení s okolím.  Chcete-li skenovat barevné dokumenty, je jen a pouze na vás, zda si jako úložiště vyberete USB jednotku, PC či Mac nebo odeslání na emailovou adresu. Ani funkce tisku nezůstává pozadu a mimo zdroje v počítači nebo na jednotce USB můžete soubory k tisku odeslat jednoduše ze svého smartphonu prostřednictvím služeb Google Cloud Print nebo AirPrint.

Faxování

Prostřednictvím přímého přístupu protokolu LDAP ke kontaktům a emailovým datům ze stávajícího adresáře na serveru se z faxování stává zábava. Šestnáct jednodotykových tlačítek společně se třemi sty rychlými volbami a pamětí na dvě stě stránek tento fakt jednoznačně potvrzují. Dokumenty můžete samozřejmě faxovat i přímo z počítače a není tedy třeba přímá manipulace s tiskárnou.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě