OEM Microsoft Windows 8.1 64-bit CZ (WN7-00623)

Zboží je vyprodáno

OEM Microsoft Windows 8.1 64-bit CZ (WN7-00623)

Kód výrobku: WN700623
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Software

Operační systém Windows od firmy Microsoft není třeba dlouze představovat. Jedná se o jeden z nejrozšířenějších operačních systémů pro osobní počítače na trhu, přes který klienti Microsoftu ovládají své stroje už od roku 1985, kdy spatřila světlo světa jeho první verze. Nejnovější vydání nese označení Windows 8.1 a přináší především nové funkce potřebné pro moderní dobu a usnadňující práci.

Úvodní obrazovka

Asi největší změnou oproti předchůdcům je nová úvodní obrazovka s dlaždicemi. Ty nejsou jen pouhými zástupci programů, ale dokáží z aplikací, které reprezentují vytáhnout a zobrazit základní informace. Aplikace o počasí tak bez nutnosti otevření ukáže aktuální počasí ve vašem městě a pro dlouhodobou předpověď si jedním kliknutím zobrazíte její celý obsah. Podobně fungují i aplikace pro různé sociální sítě, agregaci aktuálních zpráv či komunikaci s přáteli. Úvodní obrazovka je navíc vysoce konfigurovatelná a vy si tak můžete nastavit její barvy i pozadí podle vašeho vkusu a velikost dlaždic podle potřeby.

Snadné a intuitivní ovládání

Windows 8.1 také velmi usnadňuje své ovládání, ať už s ním pracujete pomocí myši, klávesnice, dotykové obrazovky, touchpadu nebo jejich kombinací. Nabízí řadu klávesových zkratek pro rychlejší přístup k určitým aplikacím nebo například okamžité vyhledávání, jakmile začnete psát na úvodní obrazovce. Při práci s operačním systémem na notebooku s touchpadem poté oceníte podporu celé řady gest. Ať už však využíváte k ovládání cokoliv, vždy budete mít pocit rychlosti a plynulosti.

 

 

Microsoft OneDrive

Velmi užitečná je i implementace cloudové služby OneDrive. Cloudové úložiště slouží k jednoduchému a rychlému sdílení či zálohování souborů, jako jsou například fotografie, videa či pracovní prezentace. Ty tak nemusíte přenášet přes fyzické zařízení a stačí, když se připojíte ke svému účtu a máte uložené soubory okamžitě k dispozici.

 

Windows Store

Ke stažení aplikací slouží nový obchod Windows Store, který nabízí nejen řadu užitečných programů plně optimalizovaných pro operační systém Windows 8.1, ale i sbírku nejrůznějších zábavných her, včetně starých známých Min, Solitairu a Sudoku v novém kabátku.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě