MSI Clutch GM60, černá S12-0401470

Zboží je vyprodáno

MSI Clutch GM60, černá S12-0401470

Kód výrobku: MOUMSI1009
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní myši

Pevná modulární konstrukce

Bytelná konstrukce MSI Clutch poskytuje skutečně prvotřídní komfort. Po uchopení do ruky a následném zmáčknutí tlačítek nikde nic nevrže a navíc skrz svou modularitu je vyztužena železnými částmi. Celková váha se dostala na hodnotu 115 gramů.

 


 

Sestavte si myš podle sebe

Dva různé tvary lze snadno připevnit pomocí magnetu. Vše pevně drží, takže nemáte pocit, že se myš rozpadne. Stejně tak můžete vyměnit vrchní část, která nabízí jiný materiál, nebo odpojit či měnit kabel.

 


 

MSI software

MSI k myším dodává MSI Gaming Center, kde si nastavíte vše potřebné. Lehce si přenastavíte všech 8 tlačítek například pomocí nahrání vlastních maker, dále pak podsvícení a samozřejmě DPI, jehož maximální hodnotu zvýšíte až na 10800

 


 

Základní úpravy

Nechybí modifikace klasických parametrů: polling raterychlosti dvojitého klikuscrollování a další. Přítomné je Angle Snapping, které slouží k vyhlazování pohybu kurzoru a hodí se tak třeba v grafickém programu.

 


 

 

RGB a Polling Rate

S využitím funkce RGB Mystic Light od společnosti MSI mohou hráči snadno změnit vzhled myši výběrem z více než milionů barev a více efektů. Když přijde na tvrdé souboje v akčních střílečkách, MSI Clutch vás nenechá ve štychu. Pro dokonalou odezvu máte k dispozici 3000 Hz polling rate.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě