Morphy Richards 403031

Zboží je vyprodáno

Morphy Richards 403031

Kód výrobku: MR403031
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Smoothie mixéry

Smoothie mixér Morphy Richards Blend Express 403031

Jak lépe začít nový den, než s vlastním nápojem, který si připravíte z čerstvého ovoce či zeleninuv pohodlí vašeho domova? Že je moc pracné a časově náročné dopřát si takovýhle luxus? Tak to se pletete. Díky smoothie mixéru Morphy Richards Blend Express 403031 pochopíte, že je to velice jednoduché.
Díky tomu, že jsou ingredience rozsekány je pro naše tělo jednodušší přijímat všechny potřebné vitamíny a není tolik zatěžováno. Udělejte pro své zdraví maximum a vychutnejte si tento nápoj, za který vám poděkují nejen chuťové pohárky, ale především vaše imunita.
K tomuto praktickému pomocníku obdržíte i 2x750ml a 2x500ml nádoby s možností výběru víček.Obě disponují měrnou jednotkou na straně, takže vždy víte, kolik nápoje máte zrovna připraveno. Navíc jsou lehké, nerozbitné a nedrží se na nich skvrny.

 Zdravé smoothie rychle a jednoduše

Nic nemůže být jednoduší než tyto čtyři kroky:

  1. Vlož
  2. Mixuj
  3. Vyměň víčka
  4. Jdi

Jak si dopřát chutné smoothie během pár minut? Jednoduše si vyberete, na co zrovna máte chuť,vše to vložíte do nádoby, rozmixujetena požadovanou konzistenci, vyměníte víčka a můžete jít. Tento systém určitě ocení i lidé, kteří si ráno rádi přispía poté mají málo času. Od teď si budete moci tento nápoj vzít všude sebou.
A co má na svědomí takové skvělé výsledky? Samozřejmě motor o výkonu 300W,který tvoří naprosto dokonalé koktejly a nápoje. Navíc přístroj disponuje dvěma rychlostními stupni a rychlostí puls.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě