Morphy Richards 300261

Zboží je vyprodáno

Morphy Richards 300261

Kód výrobku: MR300261
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Napařovací žehlička Morphy Richards 300261

Tato napařovací žehlička Morphy Richyrds 300261 v sobě snoubí snadné použití a vysoký výkon = až 2400W. Jedná se o praktického pomocníka, který vám usnadní nekonečný boj s nerovnostmi na vašem oblečení. Díky stálému výstupu páry až 45 gramů za minutu a parnímu rázu až 120 gramů za minutu se z ní stane obávaný nepřítel všech záhybů. Už nikdy se vám nestane, že by vaše oblečení bylo neupravené.
Tento šikovný pomocníkse postará o to, že vás tato důležitá domácí činnost začne i bavit. nikdy ji nebudete odkládat až do krajních mezí, dokonce se na ni budete i těšit. Stane se to pro vás jistým druhem relaxace.

Přáli byste si vyžehlit záclony či oblečení na ramínku rychle a jednoduše? Pokud ano, tak určitě oceníte praktické vertikální napařování. Díky němu budou všechny pověšené textilie upravené a to i bez toho, abyste je museli sundávat či s nimi nějak manipulovat. Navíc je žehlička vybaveno zásobníkem na vodu o objemu 350 mililitrů, takže budete moci žehlit dlouhou dobu bez nutnosti doplnění.

 Bezpečnost na prvním místě

Výrobce by měl v prvé řadě myslet na bezpečnost jak vás, tak i spotřebiče. A z toho důvodu je žehlička vybavena systémem anti-scale, který brání vodnímu kameni se usazovat. Dalším prvkem, který má zaručit vaši bezpečnost je automatické vypínání. To se aktivuje v případě dlouhé nečinnosti žehličky, takže pokud patříte mezi to procento lidí, které chodí kontrolovat třeba i třikrát, jestli vše vážně vypnuli, bude se vám tato vymoženost hodit.
Každý z nás už určitě zažil, že si potřeboval na rychlo vyžehlit kus oblečení,který zrovna potřeboval no, a samozřejmě jste obdrželi překvapení v podobě nepěkné mokré skvrny. To už se vám nikdy nestane. Přesně z tohoto důvodu je napařovací žehlička Morphy Richardsvybavena systémem proti odkapávání "no-drip"

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě