Minecraft Explorer's Pack (Xbox ONE)  44Z-00100

Zboží je vyprodáno

Minecraft Explorer's Pack (Xbox ONE)  44Z-00100

Kód výrobku: 44Z00100
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní zóna

 

Minecraft Explorer's Pack

Obsahuje základní hru Minecraft a sadu Explorers Pack, jejíž součástí je směsice čínské mytologie, Natural Texture Pack, Biome Settlers Skin Pack, Battle and Beasts Skin Pack a Campfire Tales Skin Pack.

 

 

Nekonečné možnosti

Hra Minecraft se do světa počítačových her zapsala zejména díky své nezměrné svobodě a nekonečným možnostem tvorby, stavění a vyrábění. Stejný obsah nyní nabízí i pro vaši konzoli Xbox One a dává vám možnost užít si světa Minecraftu z pohodlí vašeho gauče a na velké televizi s detailním rozlišením.

 

 

Skvělé Xbox výhody

Oproti ostatním verzím se u Xbox platformy můžete těšit na řadu výhod. Mezi ně patří například nekonečné světy nebo knihy receptů. Unikátní tržiště vám poté dovolí kupovat jedinečné skiny, textury či celé světy vytvořené komunitou. Zajištěno je poté i propojení ostatních platforem: Windows 10, virtuální reality a mobilních zařízení.

 

 

Propracovaný multiplayer

Hrát Minecraft můžete až se čtyřmi hráči na rozdělené obrazovce nebo pozvat stovky kamarádů do svého vlastního obřího herního serveru (vyžaduje předplatné). Vytvořte si tak vaše ultimátní hřiště a využijte pomoc kamarádů k vybudování obrovské říše, prozkoumávání nekonečného světa nebo k dobývání nebezpečného podzemí.

 

 

Trailery a videa

      

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě