Microsoft Surface Pro FJX-00004

Zboží je vyprodáno

Microsoft Surface Pro FJX-00004

Kód výrobku: FJX00004

Mobilita a výkon bez kompromisů

Nejuniverzálnější laptop Microsoft Surface Pro, vám díky své nekompromisní výbavě a ohromné mobilitě dá maximální prostor pro vaši tvořivost. Jeho kompaktní provedení, překrásný displej PixelSense podporující pero Surface Pen1 a neuvěřitelná výdrž až 13,5 hodiny vám umožní používat laptop celý den nebo celou noc, aniž by vám došla šťáva.

 


 

Delší výdrž baterie

Produktivita notebooků a kompaktnost tabletů v jednom. Nový Surface Pro vám díky své nízké hmotnosti  a mobilní produktivitě umožní pracovat, studovat a hrát, ať jste kdekoliv. Až o 50% delší výdrž baterie než u předchůdce Surface Pro 4 zajišťuje celodenní životnost zařízení, přičemž měkčí a snáze přenosný design se zaoblenými hranami působí elegantním dojmem.

 


 

Skvělý výkon a působivý displej

Používejte i náročné aplikace pro stolní počítače beze strachu ze ztráty výkonu díky procesorům sedmé generace Intel Core, které nejenže přináší 2,5x vyšší výkon než Surface Pro 3, ale také úspornější využití baterie. Svou kvalitou ve vysokém rozlišení a bohatými barvami oplývá prvotřídní dotykový displej PixelSense. 

 


 

Široké možnosti využití

Nejlépe využijete Surface Pro se Surface Pen1, Surface Dial1 a Office1, které vám otevřou nové možnosti využití a systém Windows se postará o maximální produktivitu, včetně nástrojů pro 3D tvorbu. Rychlé a bezpečné přihlašování umožňuje systém Windows Hello, se kterým budete mít vaši práci vždy pod kontrolou.

*kryt Surface Pro Signature Type Cover a Surface Pen se prodávají samostatně

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě