Lenovo Notebook High-End Multimedia Y50-70 BLACK 59-442813

Zboží je vyprodáno

Lenovo Notebook High-End Multimedia Y50-70 BLACK 59-442813

Kód výrobku: 59442813
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Výkonný herní notebook, který se dokáže postarat o kompletní multimediální zábavu doma i na cestách - takový je Lenovo Y50-70. Ten je vybaven výkonným procesorem, grafickou kartou a kvalitním displejem pro co nejlepší zážitek z hraní.

O bezproblémový chod všech aplikací se stará výkonný procesor Intel® Core i5-4210H 2,9 GHz spolu s kvalitní 4 GB grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX960M. S podporou 8 GB operační paměti RAM se toto zařízení stává kvalitním strojem pro multimediální zábavu, hraní her i práci. Pro vaše data je k dispozici rychlý SSD disk z kapacitou 256 GB. Zařízení je dodávané s operačním systémem Microsoft Windows 8.1.

Na vrchní hraně rámečku displeje je také umístěna kvalitní integrovaná Full HD webkamera s rozlišením 720p, díky které můžete zůstat v kontaktu se svými přáteli či rodinou. Technologie Veriface Pro vám také umožní se přihlásit do systému pomocí funkce rozpoznání obličeje. Při práci i hraní pak oceníte kvalitní klávesnici AccuType, která má nejen moderní vzhled, ale také plošší a mírně zaoblené klávesy, které zajistí její pohodlné používání. 

Kvalitní zvuk při sledování filmu nebo hraní FPS her obstarají prémiové reproduktory, které poskytnou výrazný a plný zvuk. Zásluhou technologie Dolby® Advanced Audio™ budou vaše zvukové zážitky ještě lepší, čistší a prostorovější, než u běžných vestavěných reproduktorů. Pro snazší přehrávání filmů z vaší sbírky DVD jistě oceníte přiloženou externí DVD/BD mechaniku.

Notebook Lenovo Y50-70 snadno připojíte k domácí síti pomocí kabelu nebo rozhraní Wi-Fi. S mobilním zařízením jej pak spárujete díky Bluetooth® 4.02. Dále je k dispozici 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, sdružený audio jack pro sluchátka s mikrofonem, HDMI výstup, čtečka paměťových karet a port SPDIF.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě