Lenovo MIIX 2 , 59-415080

Zboží je vyprodáno

Lenovo MIIX 2 , 59-415080

Kód výrobku: 59415080
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Lenovo MIIX 2 (59415080) se stal dalším členem již početné rodiny tabletů Lenovo. Opět se v jeho útrobách setkáváme s nejkvalitnějším hardwarem, který tabletu dodává potřebný výkon pro každodenní zátěž. Neméně kvalitního zpracování se dočkal vnější obal. Designové skvěle odladěné zařízení tvarově připomínající notebook v sobě kloubí to nejlepší z obou odvětví. Doma či v práci umístíte tablet do dokovací stanice s klávesnicí a můžete pracovat bez omezení jako na notebooku. Vyrážíte na cestu? Není problém! Tablet vytáhnete nabitý z kolébky a můžete vyrazit.

Elegantní a moderní provedení

Hlavním elementem, který upoutá vaše oči, je bezesporu důmyslná jednoduchost v ladných křivkách. Ničím nerušený a kompaktní design maximálně podtrhuje atraktivitu celého zařízení. S tloušťkou pouhých 11 mm a váhou 800 g se každodenní používání stane potěšením. Žádné velké těžítko, které vám bude jen překážet, ale skvěle vybalancovaný a kompaktní tablet do každé domácnosti. Špičkový 11" displej s IPS technologií potěší vaše oko nejen realistickými barvami, ale také skvělými pozorovacími úhly až 180° s jasnou čitelností i za přímého slunečního svitu. Harmonii velikosti a čitelnosti doplňuje lukrativní Full HD rozlišení, díky kterému vám neunikne žádný detail ve sledovaném videu či filmu. Pro zaznamenávání vašich zážitku jsou k dispozici dva integrované fotoaparáty – zadní 5 Mpx pro super ostré fotky díky automatickému zaostřování a přední 2 Mpx pro videohovory nebo selfie s přáteli či rodinou.

Vysoký výkon

Pod kapotou tablet ukrývá dvoujádrový procesor Intel Core i3-4012Y s tepovou frekvencí 1,5 GHz. Můžete tak bleskově pracovat i se složitými aplikacemi a bez problémů hrát náročné hry. Jako nepostradatelná pomocnice mu slouží 4 GB operační paměť pro všechny potřebné výpočty a úkoly. Navíc se, díky své konstrukci, hravě postará o to, aby tablet spotřeboval jen tolik energie, kolik potřebuje a šetřil tak svoji výdrž. Duší celého zařízení je operační systém Windows 8.1, který je přímo ideální pro maximální využití poskytnutého výkonu. V některých oblastech dominuje podobnost spíše s notebookem jako například u pevného disku. Pokud očekáváte nějaké kompromisy, jste na omylu. Uvnitř soustavy naleznete 128 GB SSD disks velmi vysokou rychlostí zápisu. S výkonem takových rozměrů se můžete spolehnout na ladný chod všech aplikací i operačního systému.

Vždy ve spojení s okolním světem

Na úvod se sluší dodat ještě jeden detail týkající se kvality displeje. Tzv. multitouch technologie umožňuje snímat až 10 doteků zaráz, díky čemuž budete moci zapojit všechny prsty a využít tak potenciál tabletu. Za nadupaným hardwarem musí být také adekvátně kvalitní softwarová výbava, spočívající v počtu stahovatelných i integrovaných aplikací. Systém Windows podporuje zpětnou kompatibilitu, takže i starší, ale oblíbení aplikace v pohodě spustíte i nyní. Zabezpečení je jedním z nejdůležitějších prvků výbavy, proto v integrovaných aplikacích naleznete program zvaný Vetiface. Tento nenápadný pomocník dokáže na základě uložené fotografie rozpoznat váš obličej a přihlásit vás do systému bez zadání hesla. Hlavní podobnost s notebookem dodá odnímatelná klávesnice AccuType, která byla designována pro maximální pohodlí a efektivnost při práci. Přenos dat probíhá standardní drátovou cestou pomocí USB či micro HDMI pro přímé přehrávání obsahu. Samozřejmě lze využít rychlejší a pohodlnější metodu - bezdrátové Bluetooth. Ke globální internetové síti se připojíte prostřednictvím WiFiči 3G technologie.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě