Lenovo IdeaTab S8 59-426773

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaTab S8 59-426773

Kód výrobku: 59426770
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Android tablety

Je lehčí než 300 gramů, ale přesto dostatečně výkonný. Lenovo TAB S8-50 skrývá v tenkém těle čtyřjádrový procesor Intel. Všechno podstatné zobrazuje 8" IPS panel. Svými parametry je vhodnou volbou pro použití na cestách nebo časté přenášení. Spolehlivě nahradí například čtečku knih nebo hudební přehrávač.

Displej neoslní svou velikostí, jeho 8" úhlopříčka má blíže k mobilním telefonům než k notebookům. Za vytknutí ale stojí Full HD rozlišení 1920x1200 pixelů. Obrazovka používá sklo Infinity Glass, které překrývá celý přední panel a rozšiřuje tak zorné pole.

Čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3745 pracuje na frekvenci 1,33 GHz, ale je schopen zrychlit až na 1,86 GHz. Bezproblémově zvládne multitasking nebo přehrávání HD videí. Operační paměť s kapacitou 2 GB nejvíce zaměstnává operační systém Android 4.4 KitKat. Pro data je k dispozici 16 GB vnitřní paměť. Rozšíření je možné pomocí MicroSD karty s kapacitou až 64 GB.

Lenovo TAB S8-50 si umí poradit i v oblasti vytváření digitálního obsahu. Zadní fotoaparát s rozlišením 8 Mpix pořídí skvělé fotky i při nízké hladině osvětlení. S tabletem se tak nemusíte bát fotit ani důležité okamžiky. Přední kamera s rozlišením 1,6 Mpix je určená pro videohovory.

Řádění ve světě Internetu si do sytosti užijete v dosahu bezdrátových Wi-Fi sítí. Externí sluchátka nebo jiné příslušenství využívají technologie Bluetooth. V navigaci se tablet promění díky integrovaným systémům GPS a GLONASS. O skvělý zážitek při používání se postará dvojice reproduktorů na přední straně. Působivý prostorový zvuk Dolby Audio oživí filmy a hudbu.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě