Lenovo IdeaTab A7 59-435647

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaTab A7 59-435647

Kód výrobku: 59435647
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Android tablety

S obrazovkou Infinity Glass na tabletu Lenovo TAB 2 A7-30 si rozšíříte obzory. A to doslova. Sklo Infinity Glass překrývá přední panel tabletu a rozšiřuje zorné pole. V kombinaci s IPS technologií, tak budete pohodlně sledovat filmy z jakékoliv pozice. Zařízení je tenké a lehké, takže se skvěle hodí na každou delší cestu.

Displej se sedmipalcovou úhlopříčkou zobrazuje v rozlišení 1024x600 pixelů. Barvy jsou jako živé, ať už se díváte uvnitř nebo na venkovním světle. Plynulou práci bez jakýchkoliv prodlev zajišťuje čtyřjádrový procesor MediaTek MT8382M s taktem 1,3 GHz. Velkou část 1 GB operační paměti si pro sebe rezervoval operační systém Android 4.4 KitKat,

Tablet je vybaven dvojicí fotoaparátů. Přední kamerka s VGA rozlišením se stará o přenos obrazu při videokonferencích a na zadní straně ho doplňuje 2 Mpix fotoaparát. Data se ukládají na 8 GB interní paměť. Její velikost je možné navýšit vložením MicroSD karty. 

Slot na SIM kartu dovoluje využívat tablet jako telefon, ale především umožňuje datový přenos přes 3G síť. Bez SIM karty je Internet dostupný v dosahu Wi-Fi. Mezi další výbavu patří Bluetooth 4.0 a GPS s asistovaným startem. Přední reproduktor se zvukovou technologií Dolby Audio přenáší čistý a přirozený zvuk. MicroUSB port podporuje funkci OTG, takže k tabletu je možné připojit externí disk nebo jiné zařízení přes USB.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě