Lenovo IdeaTab A7 59-434766

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaTab A7 59-434766

Kód výrobku: 59434766
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Android tablety

Tablet IdeaPad A7-10 od společnosti Lenovo potěší každého, kdo shání výkonný tablet za příznivou cenu. Uživatelé tohoto modelu se mohou těšit například ze 7" displeje s rozlišením 1024x600 pixelů, který se bez problémů hodí ke každodenním činnostem, jako je surfování na internetu, prohlížení obrázků či čtení elektronických knih. Díky technologii IPS, která zaručuje velké pozorovací úhly, pak není problémem ani sledování filmů v několika lidech.

Pod kapotou skrývá tablet čtyřjádrový procesor o frekvenci 1,3 GHz a operační paměť s kapacitou 1 GB, což je v této cenové kategorii nadstandard. Díky takovéto výbavě nebudete mít problém nejen s běžným užíváním a rychlým spouštěním aplikací, ale můžete si dovolit i náročnější úkoly, jako například přehrávání různých multimedií nebo hraní náročných her. Dostatečnou kapacitu pro všechna data, videa a obrázky poskytuje 8GB interní paměť rozšiřitelná o dalších 32GB. Dlouhou výdrž tabletu vám zajistí Li-Pol baterie s kapacitou 3450 mAh, zaručující až 8 hodin strávených prohlížením internetu nebo 6 hodin pro sledování videa.

Ovládání tabletu probíhá přes příjemný operační systém Android 4.4 KitKat, který nabízí snadnou interakci díky spoustě vylepšení ve formě widgetů, výsuvných lišt a pomocných aplikací. Mezi další vybavení tabletu patří 0,3 Mpix přední kamera vhodná především k pořádání videohovorů, GPS čip, díky kterému se tablet stane vhodným společníkem na cesty či zvuková technologie Dolby Audio pro příjemnější poslech hudby. Z ostatních samozřejmostí tabletu nechybí Wi-FiBlutooth 4.0,  nebo slot na paměťové karty microSD.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě