Lenovo IdeaPad Z710 (59392809)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Z710 (59392809)

Kód výrobku: 59392809
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Multimediální notebook Lenovo IdeaPad Z710 má hned několik vlastností, kterými se může směle chlubit. V první řadě je to 17" displej s Full HD rozlišením, díky nemuž si filmy i hry prožijete na maximum.

Notebook Lenovo IdeaPad Z710 si vás získá i příjemnou konstrukcí a povrchem, který je zvnějšku grafitově černý, po otevření se však zaleskne stylová stříbrná. Pohodlná ostrůvková klávesnice je podsvícenáa zajistí vám jedinečné pohodlí při psaní v kteroukoli denní i noční dobu. S inteligentním touchpadem, který je optimalizován pro předinstalovaný systém Windows 8, si uživatelské prostředí vychutnáte i bez dotykového ovládání.
 
  
 
 
Výkon je plně uzpůsoben počítačovým hrám a graficky náročným aplikacím. S dedikovanou grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 745M si užijete i nové hry. Procesor Intel 4. generaces označením i7-4700MQ vypočítá vše, co si zamanete provést. Pro rychlou práci s daty je tu 8 GB operační paměti, jako úložný prostor sloužípevný disk s kapacitou 1 TB a  rychlým 8 GB SSD oddílem. Notebook Lenovo IdeaPad Z710 je vybaven DVD mechanikou, čtečkou paměťových karet a vynikajícími reproduktory, které se chlubí výkonem 4 W a disponují technologií Dolby® Home Theater® v4. Li-Ion baterie vydrží až 5 hodin, takže si s notebookem do sytosti užijete i na cestách.
 
        

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě