Lenovo IdeaPad Z510 hnědá (59392790)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Z510 hnědá (59392790)

Kód výrobku: 59392790
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Multimediální řada notebooků Lenovo Z přináší maximální výkon v decentním balení pro všechny, kteří požadují vysoký výkon, ale nechtějí na sebe upozorňovat extravagantnímdesignem.

 

Maximální výkon zaručuje procesor Intel Core i7 postavený na architektuře Haswell, která oproti generaci Ivy Bridge přináší nižší spotřebu a vyšší výkon, a to jak samotného procesoru, tak integrované grafické karty. V tomto notebooku se jedná o typ i7-4702, který je taktovaný na 2,2 GHz, ovšem v zátěži pracuje na frekvenci až 3,2 GHz(Turbo Boost).

 

Operační paměť má velikost 8 GB, což by mělo stačit i nejnáročnějším hráčům. Pro data slouží 1TB hybridní disk, kombinující rychlost SSD úložiště s nízkou cenou a dlouhou životností klasického HDD. Nejpoužívanější programy se ukládají na SSD pro jejich rychlé spuštění, programy využívané méně jsou bezpečně uložené na pevném disku.

 

Grafické karty jsou v notebooku Lenovo Z510zastoupeny dvě - integrovaná Intel HD Graphics 4600, a NVIDIA GeForce GT 740M s 2 GB vlastní paměti.

 

  • Procesor Intel Core i7
  • 1 TB hybrid-HDD
  • 8 GB RAM
  • Grafická karta NVIDIA GeForce GT 740M s 2 GB vlastní paměti.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě