Lenovo IdeaPad Z50-70 (59432522)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Z50-70 (59432522)

Kód výrobku: 59432522
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky
Bílý notebook Lenovo Z50vás překvapí svým skvělým výkonem, obrazem i zvukem. Moderní design notebooku doplňuje klávesnice AccuType, která má ploché a mírně zaoblené klávesy. Díky nim se zvýší vaše pohodlí i přesnost i psaní. Technologie Lenovo Energy Management se stará o to, aby baterie vašeho notebooku vydržela dlouho nabitá a měla i dlouhou životnost.
 
 
15,6" displej notebooku má LED podsvícení s Full HD rozlišení, takže si vychutnáte i ty nejmenší detaily u vašich oblíbených filmů. O výkon celého počítače se stará procesor Intel Pentium 3558U s pracovní frekvencí 1,7 GHz. O rychlý chod celého počítače se starají 4 GB operačních pamětí. Obrazová data displeji poskytuje grafická karta NVIDIA GeForce GT 840, která má 2 GB vlastní paměti. Veškerá svá data si pohodlně uložíte na pevný disk o velikosti 1 TB (1 000 GB).
 
 
O výbornou multimediální zábavu se postará DVD vypalovačka spolu se stereo reproduktory, které jsou vylepšené o zvukovou technologii Dolby Advanced Audio. Data můžete přenášet bezdrátově pomocí technologie Bluetooth 4.0, nebo prostřednictvím trojice portů  USB. S jejich pomocí k notebooku připojíte také různé periferie, jako například myš či tiskárnu. Připojení externího monitoru či televize vám usnadní port HDMI. Vestavěná webkameraa mikrofon vám dovolí komunikovat i s přáteli na druhém konci světa.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě