Lenovo IdeaPad Z50-70 (59425135)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Z50-70 (59425135)

Kód výrobku: 59425135
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Moderní notebook Lenovo IdeaPad Z50–70s displejem o velikosti 15,6" a HD rozlišením 1920x1080 px nabídne dvoujádrovýprocesor Intel Core i7-4510U o frekvenci 2 GHz a v režimu turbo dokonce 3,1 GHz. Další výbavou je 8 GB operační paměti RAM, obří pevný disk SSHD 1TBSATA s 5400 otáčkami + 8GB NaND Flash hybrid, grafickou kartu NVIDIA GeForce GT 840Ms vlastní pamětí 4 GB. Nedělejte kompromisy, chtějte víc! Budoucnost máte ve svých rukou!

Lenovo IdeaPad Z představuje cenově dostupnou výkonnou mašinu ve stylovém provedení, určená nejen pro náročné uživatele, která přináší mobilní multimediální zábavu opravdu každému. Notebookům samozřejmě nechybí bezpečnostníprvky v kombinaci s vysokýmvýkonem a podporou multimediálních funkcí.

Stylový notebook Lenovo IdeaPad vám svým výkonem i multimediálními funkcemi bude sloužit dlouhá léta. Řada Z je určena jak pro domácívyužití, tak pro multimediální prožitek na cestách. Multimédia dále podtrhuje HD displej s LED podsvícením a poměrem stran 16:9.

Najdete zde rovněž HD webkameru, takže můžete prožívat svoje veselé okamžiky i s přáteli. K sloidní výbavě je nutné připočíst i specializované stereo reproduktory v kombinaci s Dolby certifikacípoužitých reproduktorů a dostatečnou výdrž při práci na bateriové napájení, až 5 hodin. Pro bezdrátovou komunikaci s okolím je k dispozici bluetoothve verzi 4 a Wi - Fi. Vhodou je rovněž přítomnost numerickéklávesnice. 

Díky tomuto notebooku vám bude okolí určitě závidět. Designa provedení splňují moderní trendy, které podtrhnou individualitu uživatele. Tenképrovedení v kombinaci s nízkouhmotností přímo vybízejí využívat notebook i na cestách. K notebooku si můžete připojit přes USB porty veškeré vače příslušenství nebo můžete přes HDMIsledovat vaše videa na velkém televizoru. Notebooku ovšem nechybí ani praktické funkce. Zde je třeba zmínit alespoň důraz kladený na bezpečnost. Za všechny lze jmenovat například VeriFace, tedy funkci pro detekci obličeje, který se tak stane vaším heslemk počítači. Nechybí ani funkce zálohy a obnovy, které jsou v dnešní době stále populárnější.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě