Lenovo IdeaPad Z50 59-442740

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Z50 59-442740

Kód výrobku: 59442740
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Vynikající model 59-442740 z řady Z50 od renomovaného výrobce notebooků - Lenovo zaujme už na první pohled svým jedinečným vzhledem a po bližším prozkoumání oslní i vynikajícím výpočetním výkonem, který z něj dělá v jeho cenové relaci jednoho z favoritů. Krásný broušený design, skrývající se pod úchvatně texturovaným víkem, dělá z přístroje ozdobu vašeho pracovního stolu.

Pod kapotou přístroj ukrývá dvoujádrovýprocesor Intel Core i5čtvrté generace a 8 GB operační paměti. Díky těmto specifikacím držíte v rukou výkonný přístroj schopný zvládnout i náročnější hry a programy a to i v takzvaném multitaskingu, tedy práci ve více spuštěných aplikacích najednou.

Při hraní her a práci s grafickými programy pak navíc oceníte i 4GBdedikovanou grafickou kartu Nvidia GeForce 860M, která vám zároveň zaručí i plynulé přehrávání filmů ve vysokém rozlišení. Ty poběží na 15,6"obrazovce s FullHDrozlišením 1920x1080, jenž je zárukou perfektního obrazu. O úchvatný zvukový doprovod se pak postarají stereo reproduktory se zvukovou technologií Dolby®.

Pro uložení nejrůznějších dat nabízí notebook disk o velikosti 1000GB s 8GB flash pamětí starající se o rychlé spouštění systému i často používaných aplikací. Ke sledování filmů, vypalování fotografií, zálohování dat či instalaci softwaru a her slouží integrovaná DVD mechanika dodávaná k notebooku. Mezi další technologie, kterými notebook oplývá, patří ergonomicky tvarovaná klávesnice AccuTypevytvořená k pohodlnému hraní i psaní s minimem překlepů. Zajímavostí je pak technologie Veriface Pro, která slouží pro rozpoznání obličeje a může tak nahradit heslo při přihlašování do systému.

V neposlední řadě oplývá notebook technologií pro úsporu energie Lenovo Energy Management, která zaručuje dlouhou životnost baterie a zvyšuje intervaly mezi nabíjeními. Pro pořádání videohovorů je přístroj vybaven 720p HDwebkamerou a pro maximální konektivitu poté nabízí bezdrátové technologie Bluetootha Wi-Fi, porty HDMI, USB 3.0, USB 2.0 a čtečku paměťových karet.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě