Lenovo IdeaPad Yoga 2 (59411607)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Yoga 2 (59411607)

Kód výrobku: 59411607
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Nejen designem vás ohromí Lenovo IP Yoga 2 ve dvoubarevném provedení. Hlavním znakem této řady notebooků je možnost otočení obrazovky o 180 stupňů, zvyšuje to vaše pohodlí a přizpůsobí se vám v každé situaci. Vícedotyková obrazovka měřící 11,6" v HD kvalitě vám zaručí velký požitek jak v jejím ovládání, tak i sledování. Pracujete-li často i mimo zdroj elektřiny, Lenovo IP Yoga 2 vám zajistí až 6 hodin práce bez nabíjení. Nošení notebooku kamkoli z domu nebude žádný problém vzhledem k jeho malým rozměrů a hmotnosti pouze 1,45 kg. Operační systém Windows 8.1 je přesně ten pravý, který k dotykovému ovládání potřebujete.

Dostatek výkonu pro práci i zábavu vám dodává čtyřjádrový procesor Intel N2920 s frekvencí 2.0 GHz na jedno jádro. O vizuální kvalitu vašich filmů se stará moderní grafická karta Intel HD Graphics. Abyste mohli plynule pracovat s Lenovo IP Yoga 2 disponuje operační pamětí DDR3L o velikosti 4 GB.

Svoje data uložíte na prostorný pevný disk HHD o kapacitě 500 GB. Videohovor umožňuje webová kamera nad diplejem. Možnost přenosu dat na externí zařízení vám zajišťuje buď kabel přes jeden ze dvou USB portů, nebo bezdrátově pomocí technologie Bluetooth. Díky Wi-Fi se připojíte k internetu bezdrátově. Filmy můžete sledovat s HDMI portem i na televizi.

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 
 
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.
 
 
 
 
Operační systém Windows 8 je navržený především pro počítače s dotykovou obrazovkou, u kterých můžete naplno využívat všechny jeho funkce. Uživatelské rozhraní Modern User Interface (METRO) přináší náhradu starého prostředí známého z předchozích verzí operačních systémů Windows. Dlaždicový systém umožňuje intuitivnější a jednodušší ovládání všech funkcí.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě