Lenovo IdeaPad Yoga 11 59-425911

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Yoga 11 59-425911

Kód výrobku: 59425911
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Flexibilní notebook Lenovo Yoga 2 13 je skvělou volbou pro všechny, kteří si za příznivou cenu chtějí pořídit ne jeden, ale hned několik přístrojů. Asi největší výhodou Yogy je totiž možnost otočit displej o celých 360 stupňů. Vzniká tím řada poloh, které nahradí vícero zařízení. Kromě klasické polohy Laptop využívané především na práci, nabízí notebook další polohy Stojánek pro pohodlné sledování filmů, Stan například pro prohlížení fotografií a prezentací a Tablet pro surfování na internetu a hraní her. Díky softwaru Yoga Picks vám pak přístroj sám doporučí vhodné aplikace pro jednotlivé polohy a software Lenovo Transition automaticky přepíná jejich zobrazení. K dokonalému prožitku všech multimedií pak také slouží stereo reproduktory s technologií Dolby Home Theater, které nabízí dokonalý poslechový zážitek.

Jednou z dalších předností je nízká hmotnost a tenká konstrukce, které dělají z Yogy skvělého společníka na cestách. K této skutečnosti už jen přihrává velmi dlouhá výdrž baterie až 8 hodin.

Notebook k zobrazení informací využívá 13,3" Full HD IPS displej s rozlišením 1920x1080 pixelů. K ovládání slouží kromě samotného displeje oplývajícího deseti dotykovými body i klávesnice AccuType ergonomicky tvarovaná pro pohodlné psaní s minimem překlepů a multidotykový touchpad optimalizovaný pro Windows 8. Navíc však notebook nabízí i ovládání pohybem ruky pomocí technologie Lenovo Motion Control využívající 720p webkameru a ovládání hlasem díky technologii Lenovo Voice Control

Yoga 13 však skrývá pod kapotou kromě řady technologií i výkonný hardware. S procesorem Intel Core i7 čtvrté generace a 8 GB operační pamětí se nemusíte bát, že byste při práci či zábavě byli rušeni zasekáváním a pomalým zpracováváním dat. O grafiku se pak v tomto modelu stará Intel HD Graphics 4400, která plně dostačuje zaměření stroje. Data budete ukládat na SSD disk o kapacitě 256 GB, který zaručuje rychlé startování systému i aplikací.  Dále pak přístroj nabízí další, dnes již nezbytné prvky, jako je Wi-Fi, jeden 3.0 USB a jeden 2.0 USB porty, Bluetooth 4.0 a čtečku karet.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě