Lenovo IdeaPad Y50-70 (59425023)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Y50-70 (59425023)

Kód výrobku: 59425023
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky
Herní a multimediální notebook Lenovo Y50 je skvělým a extrémně výkonným nástrojem pro všechny hráče a náročné uživatele. Notebook má velice luxusní vzhled, doplněný o prostornou klávesnici a velký touchpad. Klávesnice AccuType se může pochlubit moderním vzhledem a mírně zaoblenými klávesami, které usnadňují psaní. 
 

Lenovo Y50 využijete nejen doma, ale i na cestách. Je celkem štíhlý, na výšku má 23 mm, a váží kolem 2,4 kg, takže ho snadno přibalíte do tašky či do batohu. Potěší vás také 5hodinová výdrž baterie
Společnost Lenovo si dala opravdu záležet na zvuku. Pro výrazný zvuk se postarají dva stereo reproduktory od společnosti JBL. Technologie Dolby Advanced Audio zajišťuje ještě o stupeň lepší, jasný a čistý prostorový zvuk. 
 

Co vás oslní už během prvního spuštění, je 15,6" displej s rozlišením Ultra HD 3840 x 2160 pixelů. UHD displej nabízí až čtyřikrát vyšší rozlišení než Full HD displeje. Vaše oblíbené filmy nebo náročné hry získají úplně jiný rozměr. 
 
Skvělý displej je doplněn výkonným procesorem Intel Core i7 4710HQ. Podpořen je neméně výkonnou 16GB operační pamětí, která se postará o rychlý chod operačního systému a dalších programů, ať budou jakkoli náročné. Grafická karta NVIDIA GTX-860M se 4 GB vlastní paměti zajistí opravdu úchvatné. Notebook je vybaven hybridním diskem SSHD o velikosti 1 TB (1 000 GB), se kterým budeme vždy mít dostatek prostoru pro všechna vaše data. 
 
Software pro rozpoznání obličeje Veriface Pro umožní přihlášení do systému prostřednictví integrované webové kamery, takže se klávesnice nemusíte ani dotknout. Webkamera 720p HD vám usnadní videohovory s přáteli či videokonference s kolegy. 
 
Součástí je optická mechanika DVD±RW s možností zápisu na disk, bezdrátové rozhraní Bluetooth a Wi-Fi a také trojice USB portů, z nichž dva jsou vysokorychlostní USB 3.0.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě