Lenovo IdeaPad U330touch (59393148)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad U330touch (59393148)

Kód výrobku: 59393148
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Velikostně nejmenší ultrabook z rodiny IdeaPad je určen pro každého, kdo tráví svůj den v pohybu a potřebuje mít počítač neustále u sebe. A je už jedno, jestli jdete na pracovní schůzku, do kavárny nebo třeba na přednášku. Výhodou je i dotyková obrazovka s Full HD rozlišením, která ještě zjednoduší ovládání vašich Windows 8.

 

Mobilita je zajištěna nejen kompaktní velikostí celého počítače (13,3"), ale i nízkou hmotností - pouze 1,7 kg. A samozřejmě k čemu by byla mobilita bez dlouhé výdrže baterie, ta v tomto případě číní až 10 hodin.

Toho je docíleno nejen systémy řízení spotřeby, jako je například Lenovo Energy Management, ale i použitím úsporných komponentů. Jedním z nich je i supervýkonný procesor Intel Core i7, který může pracovat na frekvenci až 3 GHz. Postavený je na moderní architektuře Haswell, která oproti generaci Ivy Bridge přináší nižší spotřebu a vyšší výkon, a to jak samotného procesoru, tak integrované grafické karty. Grafická karta Intel HD Graphics 4400 je integrovaná na čipu, díky čemuž má nižší spotřebu než dedikované grafické karty, ovšem bezproblémů stačí i například na práci s HD videem.

 

Pro uložení dat slouží SSD disk o kapacitě 256 GB. Solid-State Drive disky umožňující extrémně rychlé spuštění jakýchkoliv programů či samotného operačního systému, což je činí ideálním doplňkem pro každého, kdo nemá čas čekat, až se mu načtou data. Mezi další výhody SSD disků patří absence pohyblivých částí, díky čemuž se nemusíte bát poškození disku ani například cestování po českých dálnicích.

 

  • Procesor Intel Core i5
  • 8 GB RAM
  • 256 GB SSD
  • Hmotnost pouze 1,7 kg
  • Výdrž na baterii až 10 hodin
  • Dotyková obrazovka s Full HD rozlišením

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě