Lenovo IdeaPad S510p (59392911)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad S510p (59392911)

Kód výrobku: 59392911
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mini notebooky
Tento model notebooku Lenovo Ideapad S510 posouvá multimediální výkon o značný kus dopředu. Kromě výkonné grafickékarty NVIDIA GeForce GT 720M a skvělého 1 TB disku s rychlým SSD oddílemdisponuje také procesorem Intel Core i5, značně převyšujícím slabší model i3. To vše při zachování příjemné hmotnosti a tloušťky notebooku.
 
O slovo se hlásí i solidní doplňková výbava a konektivita. DVD vypalovačka a HDMI port už jsou standardem, podsvícená klávesnice však dokáže překvapit. Skvělý pocit při hraní i sledování filmů vás čeká na novém systému Windows 8.
 
Co se výkonu týče, tak ten má na starosti vestavěný procesor Intel Core i5-4200U s taktem 1,6 GHz a to ve spolupráci s grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 720M 2GB,která zvládne náročné grafické aplikace a pro zábavu určitě i nejnovější herní tituly a 4 GB operační pamětí. Notebook tak zvládá veškeré kancelářské práce. Grafické kartě sekunduje integrovaná grafika Intel HD Graphics 4400,kterou jistě oceníte na cestách, kde díky ní ušetříte mnoho energie, pokud na ní přepnete, prodloužíte tím tak výdrž baterie.
 
Pro data slouží 1000 GB hybridní disk, kombinující rychlost SSD úložiště s nízkou cenou a dlouhou životností klasického HDD. Nejpoužívanější programy se ukládají na 8GB SSD pro jejich rychlé spuštění, programy využívané méně jsou bezpečně uložené na pevném 992 GB HDD disku  a silná baterie s pětihodinovou výdrží jen podtrhují skutečnost, že za vynikající stroje nemusíte utratit celé jmění.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě