Lenovo IdeaPad S400 hnědá Touch (59392734)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad S400 hnědá Touch (59392734)

Kód výrobku: 59392734
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky
S přístrojem Lenovo IdeaPad Touch se zbavíte všech starostí s ovládáním prezentací a jiných interaktivních funkcí počítače. Čtrnáctipalcový displej s rozlišením 1366 x 768 pixelů a dotykovým panelem vám otevře nové možnosti při práci s notebookem. S výbornou hmotnostípod dva kilogramy a líbivým hnědým odstínem je tento stroj žhavým kandidátem na vítěze ve své cenové kategorii. 
 
Vestavěný procesor Intel Core i3-3217U s taktem 1,8 GHzse stará o chod notebooku a to ve spolupráci s integrovanou grafikou Intel HD Graphics 4000 a 4 GB operační pamětí, zvládá tak veškeré kancelářské práce a grafika zvládne i méně náročné hry pro odreagování.
 
Pro data slouží 500 GB hybridní disk, kombinující rychlost SSD úložiště s nízkou cenou a dlouhou životností klasického HDD. Nejpoužívanější programy se ukládají na 8GB SSD pro jejich rychlé spuštění, programy využívané méně jsou bezpečně uložené na pevném 492 GB HDD disku  a silná baterie s pětihodinovou výdrží jen podtrhují skutečnost, že za vynikající stroje nemusíte utratit celé jmění.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě