Lenovo IdeaPad S210 (59411618)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad S210 (59411618)

Kód výrobku: 59411618
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mini notebooky

Představujeme stylový notebook Lenovo S210 Touch, vybavený 11,6" multidotykovým displejem. Tento notebook pohání dvoujádrový procesor Intel Celeron 1037U, taktovaný na 1,8 GHz a je deska je osazena operační pamětí o kapacitě 4 GB. Že je tento drobeček plnohodnotný pracovní nástroj dokazuje i pohodlná AccuType klávesnice, která zaručuje rychlé psaní bez překlepů. Svá data si uložíte na rychlý 500GB disk urychlený 8GB NAND flash pamětí. Kromě dotykového displeje je k dispozici také multidotykový touchpad s podporou gest. Ta využijete na nejnovějších Microsoft Windows 8.1 64bit. Dále potěší kvalitní stereo reproduktory Dolby Advanced Audio, skvělá konektivita díky WiFi 802.11b/g/n a Ethernet LAN, vysokorychlostní USB 3.0, čtečka paměťových karet 2v1, integrovaná webkamerapro videokonference a skvělá výdrž baterie až 6 hodin.

Srdcem notebooku Lenovo IdeaPad S210 Touch je dvoujádrový úsporný procesor Intel Celeron 1037U, který je taktován na 1,8 GHz. Spolu s operační pamětí 4 GB RAM se stará o plynulý chod systému, poskytuje dostatek výkonu pro běžnou kancelářskou činnost a nezadýchá se ani při přehrávání filmů ve vysokém rozlišení.

 

O grafický výkon se stará integrovaný grafický čip Intel HD Graphics, který zabezpečí přehrávání filmů, úpravu fotografií a méně náročné hry. Celý čipset je velice úsporný a má příznivý vliv na výdrž baterie.

 

 

Maximální efektivitapráce s plnohodnotnou ostrůvkovou AccuType klávesnicí. Klávesy jsou mírně zakřivené, jsou příjemné na dotyk a ergonomicky rozmístěny, to vše zajistí pohodlné psaní s minimem překlepů. Pro orientaci na obrazovce lze použít i pohodlný multidotykový touchpad s podporou gest. Dostatek prostoru pro vaše data pak nabídne velice rychlý 500 GB pevný disk, kterému vypomáhá 8 GB flash úložiště.

 

 

 

Vychutnejte si to nejpohodlnější ovládání moderního operační systému Windows 8.1 díky multidotykovému 11,6" displeji. Díky moderní technologii výroby je displej schopen reagovat na dotyk všech deseti prstů, což umožňuje používat intuitivní ovládací gesta, jako je zoom dvěma prsty, přechod mezi obrázky a spoustu dalších. Kvalitní LED podsvícení obrazovky zajišťuje rovnoměrné osvětlení a jasný a ostrý obraz. Pomocí vestavěnému portu HDMI můžete navíc zornou plochu rozšířit o monitor či jiné příslušenství.

 

Notebook je dodáván spolu s nejnovějším operačním systémem Microsoft Windows 8.1, který se postará o maximálně plynulé a rychlé používání i startování vašeho nového počítače. V obchodě Microsoft Store si můžete pořídit stovky bezplatných i placených aplikací, které vám usnadní práci s počítačem nebo zabaví na cestách.

 

Hlavní vlastnosti

  • 11,6" dotyková obrazovka
  • dvoujádrový procesor Intel Celeron
  • 4 GB operační paměti
  • operační systém Windows 8.1 64bit
  • hybridní pevný disk SSHD 500 GB + 8 GB SSD
  • vysokorychlostní USB 3.0
  • WiFi s rychlostí až 300 Mbps
  • AccuType pohodlná klávesnice
  • výdrž baterie až 6 hodin

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě