Lenovo IdeaPad S20 59-433377

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad S20 59-433377

Kód výrobku: 59433377
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mini notebooky

Tenký a lehký notebook Lenovo Ideapad S20 59-433377 je vhodný společník pro každodenní použití. Černé zhotovení je elegantní a univerzální zároveň. Notebook oplývá moderním designem a vysokým výkonem. Klávesnice Accutype s numerickou klávesnicí je velice pohodlná a odolná proti polití. Ergonomický tvar klávesnice umožňuje pohodlné psaní bez zbytečných překlepů. Notebook disponuje technologií Lenovo Energy Managementpro dlouhou výdrž baterie. Snadná údržba je možná díky funkci OneKey Rescue System – obnovení systému je po napadení virem otázkou jen několika okamžiků. Jednoduché je také zálohování dat a vyhledávání a odstraňování virů.

Model je vybaven dvoujádrovým procesorem Intel Celeron N2830 s pracovní frekvencí 2,16 GHz, kdy pomocí Turboboostu je možné tuto frekvenci zvýšit až na 2,43 GHz. Dále je doplněn operační pamětí typu DDR3 o velikosti 2 GB, která se stará o poklidný chod systému. O zobrazení se stará 11,6" matný displej s HD rozlišením (1366x768). Grafická data poskytuje integrovaná karta Intel HD Graphics. Dostatek místa pro uživatelská data zajišťuje 500 GB pevný disk

Dokonalý prostorový zvuk nabízejí vestavěné stereo reproduktory s technologií Dolby Advanced Audio. Díky integrované 720p HD webkameře si budete moci jednoduše volat s kamarády nebo rodinou. Z rozhraní maté k dispozici porty USB 2.0, USB 3.0 a HDMI. Samozřejmostí je podpora bezdrátových rozhraní Wi-Fi a Bluetooth. O chod notebooku se stará operační systém Windows 8.1.

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě