Lenovo IdeaPad G50 (59422532)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad G50 (59422532)

Kód výrobku: 59422532
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky
Lenovo G50 je všestranný notebook s bohatou výbavou. Určen je do kanceláře, školy i domácnosti. Ergonomicky tvarovaná ostrůvková klávesnice AccuType dovolí pohodlné i dlouhodobé psaní bez zbytečných překlepů. Intuitivní touchpadpodporuje využijí gest pro jednoduší ovládání. Lenovo Energy Management zaručuje dlouhou životnost baterie, jejíž výdrž je v úsporném režimu až 4 hodiny.
 
15,6" displej je lesklý s HD rozlišením a LED podsvícením. Uvnitř notebook je ukryt procesor čtvrté generace Intel Core i5 4210U s pracovní frekvencí 2,7 GHz. Pomocnou ruku mu podává 6GB operační paměť, která má na starost rychlý start i chod operačního systému a dalších programů. Obrazová data displeji poskytuje dedikovaná grafická karta AMD Radeon R5 M230 s 2 GB vlastní paměti. Pevný disk je rozdělen na dvě části – 8GB SSD disk a 1TB HDD.
 
Notebook je vybaven optickou mechanikou DVD RW, kterou využijí nejen příznivci filmů. Nejen ti také ocení vestavěné reproduktorys podporou Dolby Advanced Audio. Data můžete pohodlně přenášet přes Bluetoothnebo prostřednictvím 3 portů USB, z nichž jeden je vysokorychlostní USB 3.0. Pro připojení k Internetu je k dispozici bezdrátové rozhraní Wi-Fi nebo ethernetová zástrčka. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě