Lenovo B50 59-435344

Zboží je vyprodáno

Lenovo B50 59-435344

Kód výrobku: 59435344
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Levné notebooky

Notebook Lenovo IdeaPad B50 59-435344 je určený pro kancelář i domácnost s důrazem na pohodlnost každodenního užívání, který zaujme mimo jiné i nízkou hmotností 2,32 kg, díky níž ho budete moci pohodlně nosit s sebou. Jeho vybavení je sladěno tak, aby vás nezpomaloval při práci a umožnil vám udělat rychle vše, co potřebujete, ale zároveň, aby byl cenově dostupný pro každého.

Procesor Intel Celeron N2840 s pracovní frekvencí 2,16 GHz zvládne nejen zpracování náročných výpočtů v tabulkovém procesoru, ale i promítnout film ve vysokém rozlišenínebo spustit středně náročnou hru. V tom mu bude asistovat integrovaná grafická karta Intel HD Graphics a všechno to uvidíte na matném širokoúhlém displeji o úhlopříčce 15" s WXGA rozlišením 1366 × 768 px.

Aby všechno běželo hladce a každý program, který budete mít spuštěný, měl dostatek manévrovacího prostoru, jsou v notebooku osazeny 4 GB operační paměti DDR3L, přičemž jako uživatel máte možnost dalšího rozšíření až na 8 GB. Ke skladování svých filmů, hudby, her či pracovních dat vám bude sloužit velký 500GB pevný disk, který se bude točit rychlostí 5400 otáček za minutu.

K notebooku připojíte širokou škálu externích zařízení. K tomu určeny jsou na přístroji 3 USB porty, z nichž jeden je v moderním standardu USB 3.0, což vám umožní přenášet data vysokou rychlostí. Dále po stranách notebooku naleznete HDMI port pro připojení televize či monitoru, VGA port a port RJ-45 pro síťové připojení, které je podporováno až do rychlosti 1000 Mbit/s. Pro připojení sluchátek využijete kombinovaný jack pro sluchátka a mikrofon, díky kterému můžete pohodlně připojit i sluchátka s mikrofonem, běžnou výbavu každého hráče. K tomu využijete i webkameru, která s rozlišením 720p poskytuje dostatečnou kvalitu, aby vás přátelé viděli jasně a detailně.

Protože bezpečnost vašich dat je důležitá a musí být maximálně zajištěna, je Lenovo IdeaPad B50 vybaven čtečkou otisku prstů, kterou využijete k bezpečnému odemykání vašeho notebooku.

Ve vybavení nechybí samozřejmě ani adaptér na bezdrátové připojení pomocí Bluetootha Wi-Fi. Wi-Fi adaptér je pro zajištění vaší bezpečnosti a pohodlí kompatibilní se standardem 802.11aca Bluetooth podporuje moderní rozhraní Bluetooth verze 4.

Spotřeba celého stroje je průměrně pouhých 45 W, a proto na napájení z baterie vydrží běžet 5 hodin, což je dostatek i pro zábavu na cestách.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě