iGET Power B-12000

Zboží je vyprodáno

iGET Power B-12000

Kód výrobku: B12000

iGET POWER B-12000 s microUSB kabelem je externí napájecí baterie v luxusním bílém provedení z leštěného plastu. Power banka s velkou kapacitou vnitřní baterie 12 000 mAh s nejnovější technologií Li-Polymerové baterie nabízí mnohem nižší hmotnost, než mají standardní Li-iontové baterie, také s ní můžete váš telefon nabíjet vícekrát a má větší odolnost vůči paměťovému efektu.

Externí baterie iGET POWER B-12000 je skvělým pomocníkem na cesty, kde mnohdy nemáte možnost váš telefon dobít klasickým způsobem. S touto Power bankou můžete snadno a pohodlně nabíjet všechny vaše zařízení, jako třeba mobilní telefon, MP3 a MP4 přehrávač, GPS navigace, fotoaparát, tablet, iPod, chytré hodinky atd. Váš smartphone můžete s touto externí baterií nabít minimálně 4x. Dva 5V výstupy s 2.1 A a 2.2 A vám umožní nabíjet i zařízení s vyšším proudovým odběrem, jakými jsou například tablety a mobilní telefony od společnosti Apple. Díky tlačítku na tomto zařízení si kdykoli můžete zkontrolovat stav nabití, popřípadě stav akutálního nabíjení. Jednotlivé stavy se zobrazují pomocí 4 LED diod s designovým modrým podsvícením. 4 modře svítící LED diody značí 100% nabití nebo nabíjení, 3 modře svítící LED diody pak 75% nabití nebo nabíjení, 2 modře svítící LED diody 50% nabití nebo nabíjení a 1 modře svítící LED dioda pak 25% nabití nebo nabíjení.

Power banka iGET POWER B-12000 disponuje dvěma nabíjecími USB 2.0 porty, které umožní nabíjet současně dvě zařízení, což je obzvláště na cesty velmi praktické. Power banka je také vybavena ochrannými prvky, které zabrání poškození připojeného zařízení. Součástí této ochrany je ochrana před vybitím, přepětím, zkratem, přebíjením i přehřátím. Kromě těchto ochran obsahuje externí baterie inteligentní nabíjení, které automaticky vypíná Power banku pro maximální úsporu uložené elektrické energie. Součástí balení je i dlouhý bílý microUSB kabel.

 

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě