Huawei MediaPad M2 TA-M280W16SOM, stříbrná

Zboží je vyprodáno

Huawei MediaPad M2 TA-M280W16SOM, stříbrná

Kód výrobku: 53015203
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Android tablety

Dokonalý elegán

Vše začalo tvrdou prací, hodinami diskuzí a desítkami návrhů, ze kterých nakonec vzešel královský tablet Huawei MediaPad M2 8.0 (53015203). Každý záhyb i rovná plocha přesně slouží svému účelu, díky čemuž se skvěle doplňují a tvoří nevídanou symfonii tvarů. Dominantou kovového těla laděného dle samotné hudební osnovy se stal špičkový 8" displej. Tento krasavec se pyšní Full HD rozlišením s několika výbornými vylepšeními pro maximální zážitek. Při venkovním použití se režim zobrazení automaticky přepne do tzv. Sun View, což má za následek úpravu kontrastu a jasu. K ochraně vašich očí přispívá až 50% redukce modrého světla, díky které vaše oči vydrží déle svěží. Vychytávka zvaná Color Plus zvyšuje sytost barev až o 20%. Tablet se tedy stane nejen perfektním módním společníkem, ale také posune hranice mobilní zábavy na maximum.

Ultimátny výkon

Nadčasově kvalitní zpracování si zaslouží adekvátní hardwarovou základnu pro ladný a nerušený chod operačního systému Android 5.1 Lollipop. Největší prostor, ale také největší zatížení opět leží na procesoru, jenž pochází z dílny společnosti Huawei a nese označení Kirin 930. Nezpochybnitelný pracant ve svém nitru ukrývá osmero jader s výpočetním výkonem 2,0 GHz. O ono dokonalé zobrazení se stará grafická jednotka Mali T-628 MP4 doplněná koprocesor i3 jako pomocným elementem. Důležitou součástí systému je samozřejmě operační paměť, jež dosahuje krásných 2 GB kapacity pro veškerá potřebná procesní data. Pro uživatele je přichystaný prostor o rozměru 16 GB, který lze navýšit prostřednictvím MicroSD karty (až 128 GB). Ke všem těmto epickým parametrům přispívá ještě dvojice fotoaparátů, kdy zadní 8 MPx poslouží skvěle pro natáčení videí či focení vašich zážitků. Přední 2 MPx se hodí pro focení selfies či groupies.

Uchvatný zvuk

Značná pozornost byla věnovaná zvukové produkci, která díky tomuto zaměření dosahuje nebeských výšin. Většinu práce mají na svědomí dvojité reproduktory, především díky svému rozměru, jenž je o 42% větší než u předchozích generací. Navíc pokrývají širší zvukové pole a vytváří tak 180º prostorový zvuk a širší stereo efekt. Celokovové tělo spolu s větším ozvučným prostorem uvnitř tabletu napomáhá akustice, zvyšuje rezonanci i kvalitu zvuku. Hudební doprovod k filmům, seriálům či samotný poslech hudby se posune na zcela nový limit, který vás pohltí a přenese přímo do centra dění. Cílem celé této ideje bylo překonat doposud stanovené hranice mobilní zábavy, a proto byli ke spolupráci přizváni specialisté z hardman/kardon. Vyspělá technologie Clari-Fi a progresivní konstrukční přístup dosáhly dokonale prokresleného živého zvuku. Chytrý zesilovač (PA) snižuje zkreslení a vašim uším předvádí čistší zvuk bez jakýchkoliv ruchů. 

Vysoká konektivita

K důležitým parametrům tabletu patří také jeho schopnost komunikovat s okolním světem. Pro napájení slouží univerzální MicroUSB port, který lze využít také pro připojení k počítači. Záda mu kryje bezdrátová technologie Bluetooth 4.0, jež najde své využití při přenosu dat či připojení externích zařízení (sluchátka, soundbary, reproduktory apod.). Na stejném principu vzdušného přenosu pracuje také WiFi, avšak jejím primárním cílem je přenos datových paketůpotřebných pro internetové připojení. Relativně stranou stojící, ale stále důležitou technologií lze označit GPS modul. Tento drobný kousek výbavy umožní používat navigační systémy, které vám značně usnadní cestu do neznámých končin.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě