Sáčkový vysavač Hoover SN75011 Sensory

Zboží je vyprodáno

Sáčkový vysavač Hoover SN75011 Sensory

Kód výrobku: SN75011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vysavače

Variabilní nastavení výkonu

Hladina hluku při maximálním výkonu je 72 dB. Vysávat můžete koberce, běhouny a parkety a to s těmi nejlepšími výsledky. Během úklidu je k dispozici variabilní výkon, který lze nastavit pomocí otočného voliče. Tak, aby byl výkon stále stejný a silný, je zapotřebí vyměnit filtrační sáček vždy, když je naplněná jeho kapacita. Díky ukazateli plného sáčku, který vysavač vlastní, již nemusíte myslet na to, kdy sáček vyměnit.  

Filtrace

Nečistoty jsou shromážděny ve filtračním EPA sáčku o objemu 3,2 l. Dále je vzduch veden skrz předmotorový dvojitý pěnový filtr a nakonec je veden přes výstupní filtr EPA 12. Filtrace prokazuje vysokou účinnost. Do místnosti je zpět vrácen vzduch zbavený roztočů a alergenů. 

Příslušenství

Vysavač disponuje rotační hadicí u těla vysavače o 360°. Tělo vysavače vás tak bude následovat na každém vašem kroku, aniž by se zamotal či převrátil. Pracovní rádius 9,1 m nabízí dostatečný rozsah pro vysátí velké plochy. Příslušenství se skládá z univerzální hubice All floors plus, parketového nástavce, nástavce určeného na koberce Carpet optimax, hubice na nábytek a štěrbinové hubice.  

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě