Hoover SB 02011

Zboží je vyprodáno

Hoover SB 02011

Kód výrobku: SR71SB02011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Ostatní tyčové vysavače

Úsporný pomocník

Hoover Syrene SR71_SB02011 je určen na suché vysávání bez použití prachového sáčku. Využívá nádobu o objemu 0,7 l. Bezsáčkový způsob vysávání vám kromě čisté domácnosti přinese úsporu finančních prostředků, které byste utratili za nákup sáčků. Provedení o nízké hmotnosti s praktickým držadlem pro přenášení dovoluje co nejpohodlnější manipulaci. Zajisté oceníte jeho úspornost se spotřebou 27 W za rok, kvůli které si vysloužil zařazení do energetické třídy A.

 


 

Dlouhotrvající výsledky vysávání

Na rozdíl od klasických filtrů, které se ucpávají, pokročilá cyklónová technologie zajišťuje vysoký stupeň separace prachu ze vzduchu pro dlouhotrvající výsledky úklidu. To znamená, že můžete vysávat se stejným efektem a výkonem po celou dobu životnosti vysavače. Dokonce vysavač neztrácí sací výkon ani při plné nádobě s prachem. Pohodlně a rychle s ním vysajete byt a při uskladňování vám nezabere mnoho místa. Přenáší se snadno a pohodlně a dosažené výsledky vysávání budou optimálně.

 


 

Další vlastnosti

Vysavač disponuje napájecím kabelem o délce 5 m. Hlučnost vysavače je 79 dB. Díky jeho kompaktním rozměrům a možnosti stojanového použití ho velmi jednoduše odložíte tak, abyste ho měli vždy po ruce.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě