Hoover CP 50011

Zboží je vyprodáno

Hoover CP 50011

Kód výrobku: CP50011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO
 

Sáčkový vysavač Hoover CP 50011 na první pohled zaujme svým tmavě modrým elegantním designem. Rozhodně ale nezaostává ani svými technickými vlastnostmi. Model je extra výkonný a pracuje v úsporné energetické třídě A, která je šetrná k životnímu prostředí i k vaší peněžence.

 

Rychlý úklid

Vysavač Hoover CP 50011má zabudované integrované madlo k přenášení a svou nízkou hmotností 4 kg s ním bude zajištěn rychlý a snadný úklid. Jeho služby můžete využít jak na tvrdé podlahy, tak i na kobercové plochy. Přístroj je vybaven výkonným motorem o příkonu 700 W. Pro pohodlnou manipulaci má akční rádius délku 7,5 m, takže nemusíte neustále přepojovat přívodní kabel z jedné zásuvky do druhé.

 

Snadná manipulace

Vysavač disponuje otočným kloubem u hadice o 360°, už vám nikdy nehrozí že by se vám hadice zamotala a vy byste ji museli složitě odmotávat. Díky této vychytávce se dostanete do všech koutů snadno a rychle. Dále model disponuje vstupním a výstupním mikrofiltrem a prachovým sáčkem, který má objem 2,3 l. Na jeho naplnění vás upozorní mechanický indikátor

 

Vhodné pro majitele domácích mazlíčků

Máte doma domácí mazlíčky, kteří nechávají chlupy úplně všude? Sáčkový vysavač Hoover CP 50011 obsahuje nástavec Mini Turbo, který skvěle odstraňuje všechny zvířecí chlupy. S tímto pomocníkem už bude uklízení zábava.

Příslušenství:

  • 2v1: prachový kartáč, štěrbinová hubice

Nástavce:

  • Na podlahy/koberce All Floors Plus
  • Na parkety
  • Mini Turbo na zvířecí srst

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě