Hoover AC 20011

Hoover AC 20011

Kód výrobku: AC20011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Tichý a výkonný

Sáčkový vysavač Hoover AC20011 disponuje vynikajícími technickými parametry a zajímavým designem. Velice tichý provoz pouze 62 dB hluku. Model je extra výkonný s motorem o příkonu 700 W a pracuje v úsporné energetické třídě A, tudíž šetří nejen energii a životní prostředí, ale i vaše peníze. 

 

Snadné ovládání

Vysavač má zabudovaný LED displej pro ještě jednodušší ovládání. Na displeji lze snadno nastavit požadovaný výkon. LED kontrolka plnosti sáčku vás vždy včas upozorní, na nutnost výměny.

Jednoduchá manipulace

Vysavač disponuje otočným kloubem u hadice o 360°, už vám nikdy nehrozí, že by se vám hadice zamotala a vy byste ji museli složitě odmotávat. Díky této vychytávce a ergonomicky tvarované rukojeti, která přesně padne do ruky, se dostanete do všech koutů snadno a rychle. 

Dokonalá čistota

Zejména alergici ocení omyvatelný EPA filtr, který účinně zachytí všechen prach a nečistoty. Díky omyvatelnosti zůstane vysavač HOOVER AC20011 vždy čistý a připravený k použití.

XL Sáček

Nebaví vás měnit po každém vysávání sáček? S tím je konec! Sáčkový vysavač Hoover  AC20011 disponuje extra velkým sáčkem na nečistoty. Objem sáčku je 4,5 l

   
   
   

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě