Vestavná myčka nádobí Gorenje GI 67260, A+++,60cm,16sad

Zboží je vyprodáno

Vestavná myčka nádobí Gorenje GI 67260, A+++,60cm,16sad

Kód výrobku: GI67260
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

 

16 jídelních souprav

Vestavná myčka Gorenje GI67260 je inspirovaná moderním životním stylem. Je vybavena funkcemi, které nás dokážou zbavit každodenní rutiny mytí nádobí. Je zcela přizpůsobená našim potřebám. Nabízí XXL kapacitu, která pojme až 16 sad nádobí. Vnitřní prostor obsahuje celkem 2 koše a speciální přihrádku na příbory umístěnou na nejvyšší pozici. Koše jsou vybaveny barevnými pohyblivými prvky, díky kterým si přizpůsobíte rozložení vnitřního prostoru. Horní koš je výškově nastavitelný.      

15 minutový program

Rychlý program Speed wash dokáže během chvilky umýt větší množství nádobí. Rychlost oceníte především v takových chvílích, jako jsou rodinné oslavy či večeře s přáteli. Představte si, že během podávání dezertu máte nádobí z večeře už umyté a vy jste se během této doby mohli věnovat svým hostům. 

Víte jak vyčistit co nejúčinněji myčku? Podívejte se na náš článek! - Jak účinně vyčistit myčku

Technologie Ion tech

Inovativní technologie Ion tech zabrání vzniku nepříjemných pachů ve vaší myčce. Někdy trvá zaplnění myčky 2 až 3 dny, v tomto případě může vzniknout uvnitř spotřebiče nepříjemný zápach. Technologie Ion tech pracuje na principu ionizace. Přirozeně odstraňuje pachy a udržuje v myčce svěží vzduch.  

Elektromotor Power drive

Nový bezkomutátorový elektromotor Power drive s regulovatelnými otáčkami zajišťuje vysoký výkon s významně tišším provozem, nižší spotřebou energie a delší životností

 

 

Total Aqua stop

Díky bezpečnostní funkci Aqua stop můžete myčku nechat v provozu přes noc i jindy naprosto bez dohledu. V případě úniku vody anebo zatopení funkce Aqua stop automaticky odstaví přívod vody, zatímco čerpadlo vypumpuje vodu z nádrže myčky ven. Funkce Aqua stop zůstává trvale aktivní po celou dobu životnosti přístroje.

 

Program Extra hygiena

Myčka s vnitřním LED osvětlením je vybavena čidlem jakosti vody, které sleduje čistotu vody. Výsledkem je významně snížená spotřeba vody při mytí lehce znečištěného nádobí a současně vždy dosažení dokonalých mycích účinků. Na konci každého mycího programu se dveře myčky automaticky pootevřou, tak aby mohla odejít zbytková pára. Díky proudícímu čerstvému vzduchu uschne nádobí za velmi krátkou dobu.

Celkem je k dispozici 5 programů: Auto program, Intenzivní mytí, ECO program, Oplachování, Rychlý program 20 minut 70 / 65 / 55 / 45 / 35°C. Na konci programu lze nastavit dodatečné opláchnutí horkou vodou (70°C), která odstraní až 99,9% bakterií. Tento program imituje proces sterilizace a je navržen pro rodiny s dětmi pro mytí dětských potřeb a lahví.    

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě