Domácí pekárna Gorenje BM1200BK, 12 programů

Zboží je vyprodáno

Domácí pekárna Gorenje BM1200BK, 12 programů

Kód výrobku: BM1200BK
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Rádi byste si vychutnali lahodný a křupavý domácí chléb, ale bojíte se zbytečné námahy? Domácí pekárna Gorenje BM 1200 se postará o hnětení, kynutí i pečení a na vás tak zbyde ta příjemnější část - jezení. Celkem 2 hnětací háky zpracují vložené suroviny do těsta, které následne kyne ve vyjímatelné nádobě s nepřilnavým povrchem. Volit můžete hned mezi 2 velikostmi chleba (900 - 1200 g). Průběh pečení můžete sledovat oknem zabudovaným ve víku pekárny. Díky 12 přednastaveným programům nejen hravě upečete různé druhy pečiva, včetně bezlepkového, ale také uvaříte lahodný džem. Funkce odložený startvám umožní večer nachystat ingredience a ráno snídat čerstvý chléb. Paměťová funkce zajišťuje, že po přerušení pečení v důsledku výpadku proudu bude pekárna Gorenje BM 1200 pokračovat dále v pečení. V případě delší nečinnosti se pak automaticky vypne. Domácí pekárna Gorenje BM 1200 se jednoduše ovládá pomocí tlačítek a bílého LCD displeje. V balení naleznete i odměrnou lžíci a odměrku.

Programy:

  • Základní – pro bílý a smíšený chléb, obsahující především pšeničnou a žitnou mouku (chléb má hutnou konzistenci, zhnědnutí chleba můžete upravit nastavením tlačítka BARVA)
  • Francouzský – pro lehký chléb z hladké mouky (francouzský chléb potřebuje speciální časování a teploty, aby se dosáhlo té jedinečné křupavé a krásně zhnědlé kůrky, není vhodné pro recepty na pečení, které obsahují máslo, margarín nebo mléko)
  • Celozrnný – celozrnný chléb je kynutý chléb s podstatným obsahem celozrnné pšeničné mouky (50 % a více), nikoli jen z bílé chlebové mouky
  • Rychlý – velikost bochníku a odložené spuštění se nepoužívají – hnětení, kynutí a pečení bochníku v čase kratším než u základního chleba (chléb pečený podle tohoto nastavení je obvykle menší a má hustší strukturu)
  • Sladký – nastavení pro sladký chléb je určeno pro pečení chleba s vysokým obsahem cukru, tuku a bílkovin, což všechno zvyšuje míru zhnědnutí (vzhledem k delší fázi kynutí bude chléb lehký a nadýchaný)
  • Velmi rychlý – odložené spuštění se nepoužívá – hnětení, kynutí a pečení bochníku v nejkratším čase
  • Bezlepkový – pro pečení bezlepkového chleba se používají specifické ingredience
  • Těsto – (barva a velikost bochníku se nepoužívají) – hnětení a kynutí bez pečení; těsto vyjměte a použijte ho na rohlíky, pizzu, chléb pečený v páře atd.
  • Džem – (barva, velikost bochníku a odložené spuštění se nepoužívají) – pro spuštění stiskněte přímo tlačítko START/STOP)
  • Koláč – hnětení, kynutí a pečení (kynutí pomocí sody nebo kypřicího prášku)
  • Sendvič – hnětení, kynutí a pečení chleba pro výrobu sendvičů; výsledkem bude chléb s řidší strukturou a tenčí kůrkou
  • Pečení – pro dopečení příliš světlého nebo nepropečeného chleba použijte tento program bez hnětení a kynutí

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě