Fujifilm X-T10 Silver (16470312)

Zboží je vyprodáno

Fujifilm X-T10 Silver (16470312)

Kód výrobku: FTDFFUXT10050
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Audio, Video, Foto

Vynikající fotoaparát

Digitální kompakt s označením X-T10​ od společnosti FUJIFILMse pyšní skvostným obrazovým CMOS II snímačem o velikosti 23,6 x 15,6 mm a efektivním počtem pixelů 16,3 milionů. Dále se může chlubit úžasným automatickým zaostřováním a redukcí vibrací, což zajistí vždy ostré snímky. Podporuje i funkci zaostření na obličej nebo třeba zaostření na přibližující se předmět, což umožní fotit ostře i pohyb. Pro zobrazení focené scenérie a prohlížení vyfocených fotografií slouží velký LCD displej s velikostí úhlopříčky 3" a poměrem stran 3:2. Tento displej je možné vyklopit, díky čemuž i v davu budete vždy vědět, co právě fotíte.

Fotoaparát je dodáván pouze jako tělo - bez objektivu.

Konektivita a jiné vlastnosti

Fotoaparát FUJIFILM X-T10 je možné připojit k televizoru pomocí Micro HDMI konektoru, a vychutnat si tak videa a fotografie ve velkém. Drátový přenos informací obstarává konektor USB pro stažení fotek a videí z fotoaparátu do počítače.

Výdrž baterie je až 350 snímků a přibližně 124 minut souvislého nahrávání videa.

Statické snímky jsou ukládány v běžném formátu JPEGRAW nebo JPEG+RAW a videosekvence jsou zaznamenávány ve formátu MOV (s videokompresí H.264 a zvukovou kompresí Linear PCM Stereo). Jako úložiště můžete použít paměťové karty SD, SDHC, SDXC.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě