Jsme největší prodejce velkých spotřebičů, TV a sedaček

OKAY je společnost založená v roce 1994, která patří mezi nejvýznamnější prodejce elektra a nábytku. Provozuje více než 100 kamenných prodejen v České republice, na Slovensku a vlastní e-shop. Více než 1500 zaměstnanců, franšízantů a vyškolených specialistů pracuje na požadavcích 12 milionů zákazníků ročně.

140

KAMENNÝCH

PRODEJEN

 

406 704

PRODANÝCH

VELKÝCH SPOTŘEBIČŮ

ZA ROK

428 701

PRODANÝCH

TV A AUDIA

 

803 543

PRODANÝCH

MALÝCH DOMÁCÍCH 

SPOTŘEBIČŮZA ROK

156 862

PRODANÝCH

MOBILŮ ZA ROK

 

40 532

PRODANÝCH SEDAČEK

ZA ROK

 

25 124

PRODANÝCH

KŘESEL A ŽIDLÍ

ZA ROK

15 368

PRODANÝCH

SKŘÍNÍ ZA ROK

 

22 052

PRODANÝCH

POSTELÍ ZA ROK

12 252

PRODANÝCH

KUCHYNÍ ZA ROK

 

Kvalita OKAY

Úspěšnost a dynamičnost společnosti OKAY potvrzuje i to, že se pravidelně umisťuje v žebříčcích nejlépe hodnocených prodejců elektrospotřebičů. V průzkumu organizovaném GE Money Bank získala OKAY titul Obchodník roku, nezávislá agentura Daymarker vyhodnotila personál prodejen OKAY jako 1. nejlepších prodavačů elektra. OKAY je členem Asociace pro elektronickou komerci a držitelem certifikátu APEK Česká kvalita.

 

OKAY uspěl i ve světě elektronického obchodu. V roce 2023 společnost získala cenu Shopify Milestones, kterou získávají nejvýkonnější obchody na platformě a zařadila se mezi nejúspěšnější internetové obchody ve střední Evropě.

Bezpečný nákup

Ve svých prodejnách a e-shopu nabízí OKAY prověřené zboží od významných výrobců. Zkušení nákupčí společnosti zaručují, že zákazníci obdrží pouze vysoce kvalitní výrobky.

Svědčí o tom i minimální počet uplatněných reklamací.

Vždy nablízku

Na všech prodejnách je zákazníkům k dispozici vyškolený personála na e-shopu je dostupná zákaznická podpora, která denně vyřizuje stovky otázek a požadavků.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě