Děti z Denního stacionáře v Ostravě se mají lépe díky OKAY

Praha, 27. 7. 2011 – Společnost OKAY Elektrospotřebiče předala věcné dary v hodnotě 15.000 Kč Dennímu stacionáři pro děti a mládež s kombinovaným postižením MIKASA.

„3.6 jsme otevřeli v nákupním centru Avion Shopping Park již pátou prodejnu v Ostravě. Při této příležitosti jsme přislíbili věcnou pomoc vybraným ostravským centrům poskytujícím sociální služby. Nyní jsme svůj slib splnili předáním daru Dennímu stacionáři MIKASA. Cítíme potřebu spolupodílet se na každodenním životě v Ostravě, chceme být jeho součástí. Jsme rádi, že můžeme napomoci lidem s postižením v Ostravě k lepšímu životu,“ vysvětluje Luděk Kováč, marketingový ředitel OKAY Elektrospotřebiče.

Dar od společnosti OKAY Elektrospotřebiče převzala Sabina Honová z Denního stacionáře MIKASA. Denní stacionář pro děti a mládež s kombinovaným postižením MIKASA poskytuje ambulantní služby dětem od 16 let a mladým lidem do 26 let s kombinovaným postižením (mentálním postižením, středně těžkým a těžkým, a více vadami), jejichž situace vyžaduje pomoc další fyzické osoby. Soustřeďuje se na poskytnutí možnosti aktivního, plnohodnotného a kvalitního trávení volného času v kolektivu vrstevníků a dalších osob v rámci integrace do společnosti.

„Za celý MIKASA denní stacionář pro děti a mládež s kombinovaným postižením velmi
děkujeme společnosti OKAY Elektrospotřebiče za poskytnutý věcný dar v podobě elektrospotřebičů. Mnoho to pro nás znamená, jelikož náš rozpočet je značně omezený. Všechny spotřebiče u nás naleznou uplatnění a určitě udělají našim klientům velkou radost. Moc se všichni těšíme, až je začneme používat,“ říká Sabina Honová.


Firma OKAY Elektrospotřebiče je ryze česká společnost, která se stala největším prodejcem elektra v České Republice a patří k největším maloobchodním prodejcům elektra také na Slovensku. Společnost se orientuje především na regiony – na města od 10 000 obyvatel.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě