Dárek k nové chladničce Gorenje

 
 
 

Televize Hisense zdarma
k nákupu americké lednice

Gorenje je jedním z předních evropských výrobců domácích spotřebičů s ambicí přinést inovativní technologie a celosvětově poskytovat výrobky s udržitelnou úrovní rozvoje a designu.

Americká lednice GorenjeNRM8182MX

Poznejte jeden z nejlepších chladicích systémů na trhu instalovaný v mrazicím oddílu. Zabraňuje hromadění ledu a námrazy, je energeticky nenáročný a v chladničce udržuje ideální mikroklima. Cirkulace ionizovaného vzduchu zabraňuje vysychání jídla a zachovává vitamíny a minerály.

Americká lednice GorenjeNRS9182VXB1

Ventilační systém MultiFlow 360° rovnoměrně rozděluje vzduch v chladicím prostoru, čímž je zajištěna optimální cirkulace. Vaše potraviny tak dostávají tu nejlepší péči v ideálních skladovacích podmínkách.

Americká lednice GorenjeNRS9182VX

S velkým a přehledným LED displejem máte okamžitou kontrolu nastavení teploty. Funkce jako rychlé zmrazení či prázdninový režim je možné zapnout jednoduchým dotykem. V případě náhlého zvýšení teploty vás okamžitě upozorní integrovaný alarm.

Americká lednice GorenjeNRS9182VB

Efektivně navržený interiér nabízí dostatek místa pro větší množství potravin, takže není třeba tak často nakupovat. Jídlo můžete snadno organizovat na skleněných policích, ve velkých zásuvkách nebo v nádobách z vnitřní strany dveří. Ihned vidíte, co je k dispozici a tím méně plýtváte potravinami.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě