3 kategorie provedení kvalitního nábytku

3 kategorie provedení kvalitního nábytku

Abychom ještě více zjednodušili výběr nového nábytku, rozdělili jsme ho do tří základních skupin: smart, extra a premium. Podle nich zákazník rychle pozná, ve které kvalitativní kategorii se daný výrobek nachází a zda bude splňovat jeho hlavní požadavky. Třídy zohledňují kvalitu konstrukce, použité materiály a dokonce i design konkrétního výrobku. Toto zpřehlednění vychází vstříc celému spektru zákazníků a zjednoduší a urychlí výběr i těm nejnáročnějším.

Kvalita STANDARD ★

Nejlepší volba pro všechny, kteří požadují základní kvalitu za příznivou cenu. Právě vyvážení poměru cena/výkon je hlavním rysem této třídy. Naši odborníci vybírali Standard nábytek o to pečlivěji.

Zobrazit produkty

Kvalita NADSTANDARD ★★

Třída určená pro nejširší skupinu zákazníků. Střední cesta mezi Extra kvalitou a Standard cenou, u které rozhodně neuděláte chybu. Výběrem z Nadstandard třídy dostanete nábytek, který bude radost používat.

Zobrazit produkty

Kvalita EXTRA ★★★

Nábytek nejvyšší kvality pro nejnáročnější splňuje všechna přísná kritéria. Prémiová konstrukce, nadstandardní materiály a výjimečný design – to jsou parametry, které řadí Extra nábytek mezi to nejlepší.

Zobrazit produkty
Jak určujeme kategorie nábytku?

Základní rozdělení širokého sortimentu nábytku v OKAY provádějí odborníci na jednotlivé segmenty.
Pečlivě zvažují všechny parametry, současné technologické i designové trendy, zohledňují testování i zkušenosti s dlouhodobým používáním. Výsledkem je jednoduché rozdělení celé nabídky do tří základních tříd, podle kterých se zákazník rychle a snadno zorientuje.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě