Bosch WAW 32640

Zboží je vyprodáno

Bosch WAW 32640

Kód výrobku: WAW32640EU
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

Inteligentní dávkovací systém

Automatická pračka Bosh WAW32640EU představuje nový design bočních stěn, který dobře vypadá, ale hlavně poskytuje více stability a omezuje vibrace. Posílená izolace také reguluje hladinu hluku, díky čemuž je pračka velmi tichá a to dokonce i při odstřeďování. Model WAW32640EU vlastní jedinečný inteligentní dávkovací systém, který přesně určí množství tekutého pracího prostředku. V automatickém programu speciální senzory zjistí váhu prádla a typ tkaniny a dokonce i stupeň znečištění. Prádlo tak bude vyprané s optimálním množstvím pracího prostředku bez nutného dlouhého máchání. Výsledkem je snížení spotřeby vody a energie. 

Tichý a spolehlivý motor

Asynchronní bezkomutátorový motor Eco silence drive™ je řízený frekvencí a nedochází k obrušování uhlíků, které způsobují hluk a vibrace. A kde nedochází ke tření, není ani hlučnost. Spolehlivý motor se vyznačuje dlouhou životností se zárukou na 10 let

Active water plus

Systém pomocí senzorů řídí přesné nastavení spotřeby vody dle míry znečištění, velikosti náplně a druhu tkaniny. Díky optimalizovanému přísunu vody prádlo vodu nasaje mnohem rychleji a rovnoměrněji, což je obzvlášť jemný a šetrný postup. Pračka navíc vlastní buben Vario drum s kapkovitými prolisy a unašeči, díky kterým proniká voda do tkaniny mnohem velmi rychle.

Vario perfect

S funkcí Vario perfect, kterou lze nastavit u většiny programů, můžete prát rychleji nebo efektivněji. Lze tak zkrátit program až o 65% nebo snížit spotřebu o 50%.  

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě