Bosch WAW 32540EU

Zboží je vyprodáno

Bosch WAW 32540EU

Kód výrobku: WAW32540EU
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

Eco silence drive

Předem plněná pračka Bosch WAW 32540EU je vyrobena v novém designu a disponuje extrémně tichým motorem EcoSilence Drive s dlouhou životností. Řazení do energetické třídy A+++ vám zaručuje, že chod tohoto spotřebiče bude méně finančně náročný. Velká kapacita bubnu umožňuje na 1 cyklus vyprat až 9 kg prádla, takže se tento spotřebič výborně hodí i do početnějších rodin.

Vario perfect

Pro snadnější čištění bubnu disponuje spotřebič praktickou funkcí, která vám připomene, kdy je třeba provést čištění a údržbu. Široká nabídka pracích programů umožňuje praní různých typu tkanin. Kromě klasických programů jako je například EcoPerfect, který je vhodný pro praní běžně znečištěného bavlněného prádla, je automatická pračka Bosch WAW 32540 vybavena i speciálními programy. Na výběr máte například z programů: odčerpávání, peří, jeans/tmavé prádlo, košile/halenky, sport/fitness, extra krátký, rychlý/mix nebo jemné/hedvábí. Funkce VarioPerfect vám umožňuje volit, zda prací program bude optimalizován z hlediska úspory času nebo úspory energie. Výsledkem je vždy čisté prádlo!

 

 

Aqua stop

Veškeré nastavení provedete pomocí otočného voliče. Velký LED displej s ukazateli vás informuje o průběhu programu, nastavené teplotě, počtu otáček nebo kolik času zbývá do konce pracího programu. Systém ActiveWater Plus napomáhá úsporné distribuci vody. Pračka Bosch WAW 32540 je vybavena bezstupňovou množstevní automatikou, která optimalizuje spotřebu vody a energie pro co nejúčinnější úsporu. Pro bezpečný chod je přístroj vybaven mechanickou dětskou pojistkou a funkcí AquaStop. Jistě vás potěší také velmi tichý provoz do 48 dB při praní (do 74 dB při odstřeďování).  

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě