Bosch TDS 3831100

Zboží je vyprodáno

Bosch TDS 3831100

Kód výrobku: TDS3831100
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Parní generátor BOSCH TDS3831100

Hledáte pomocníka, který se nezalekne hory čistého prádla, kupícího se u vás doma? Pokud ano, tak určitě oceníte parní generátor BOSCH TDS3831100. Ten se pyšním označením VarioComfort9, což znamená, že vám zaručí perfektní programy na žehlení a především vynikající výsledky. I přes to zůstává ovládání snadné a intuitivní. Dále určitě oceníte funkci PermanentRefill, která zaručuje, že můžete žehlit non-stop, parní stanice je totiž neustále připravena k práci. Velkou výhodou je i tlačítko eco button. Po jeho aktivaci dojde ke snížení energieaž o 30 % a vody o 40 %.

 Dokonalé výsledky

Díky moderní funkci Ultimate 400 PulseSteamsi žehlička BOSHC poradí i s těžce odstranitelnými záhyby. Jediné, co budete muset udělat, je stisknout speciální tlačítko. Tím se aktivují tři intenzivní 400g proudy páry, které urovnají jakýkoliv záhyb. Tato extrémně silná pára se dostane až do hloubky vašeho prádla a díky tomu dosáhne takto dokonalých výsledků.

 Bezpečnost na prvním místě

Určitě jste někdy vyšli z domu a přemýšleli, zda jste žehličku vypnuli, či nikoliv. V tom horším případě jste se i vrátili, abyste se o tom přesvědčili. Naštěstí přichází firma BOSCH s funkcí Secure, která představuje dvojnásobnou inteligenci. Jejím úkolem je automaticky vypnout žehličku, jakmile bude dlouho v nečinnosti. Přesněji řečeno, zapomenete-li ji v horizontální poloze, dojde k vypnutí po 30 sekundách, jestliže ji necháte ve vertikální poloze, vypne se po 8 minutách. Jedná se tedy o velice praktickou a bezpečnou funkci, která se postará o to, že se již nebudete muset ničeho obávat.

 Zjednodušené skladování a přepravování

Jelikož se parní stanice skládají ze dvou částí, může být jejich přeprava a skladování značně složité. Naštěstí přichází BOSCH s praktickou funkcí SecureLoct. Ta se postará o to, že žehlička je pevně připevněna k parnímu generátoru. Bez problému tak můžete celý přístroj přenášet za držadlo žehličky a nebát se, že dojde k pádu a následnému poničení.

 Optimální kombinace páry a teploty

Také vás nebaví neustálé třídění prádla podle toho, jak moc je citlivé a jakou teplotu tedy můžete zvolit? Když k tomu přidáte i neustálé upravování celého nastavení, prodlouží se vám proces žehlení. Proto přichází firma BOSCH s praktickým řešením = funkce i-Temp Advanced. Jejím hlavním úkolem je optimálně kombinovat teplotu a množství páry. Díky tomu budete moci bez problému vyžehlit všechny materiály bez nutnosti změny nastavení. Ušetříte díky tomu spoustu času, který určitě využijete nějak zábavněji.

 Profesionální používání páry

Přemýšlíte nad tím, jak si usnadnit a urychlit žehlení prádla? Firma BOSCH toto dilema vyřešila za vás. Vybavila napařovací žehličku inovativním systémem AdvancedStream s optimálním a výkonným výstupem páry. Ten s pomocí propracovaného systému a uspořádání parních kanálků, výstupních otvorů a vodicích prvků, zajišťuje cílenou distribuci páry, která vnikne mnohem hlouběji do tkaniny a tím uhladí i ty největší záhyby.

 Hladší pohyb při žehlení

Parní generátor BOSCH disponuje speciální žehlicí plochou s tří-fázovým designem, která zaručuje ideální distribuci páry a maximální kluznost po povrchu tkaniny. Díky tomu se moc nenadřete a bude se vám zdá, že za vás všechnu práci odvádí sám přístroj. Tato moderní technologie se třemi zónami v sobě zahrnuje vlhčení, sušení a vyhlazování. Když k tomu přidáte důmyslné uspořádání parních kanálků, vznikne vám pomocník, který vás nenechá nikdy ve štychu.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě