Žehlička Bosch TDA1023010, 2300W

Zboží je vyprodáno

Žehlička Bosch TDA1023010, 2300W

Kód výrobku: TDA1023010
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Napařovací žehlička BOSCH TDA1023010

Hledáte šikovného pomocníka, který se postará o horu čistého prádla, která se kupí u vás doma? Pokud ano, tak určitě oceníte napařovací žehličku BOSCH TDA1023010, která se tohoto úkolu ujme s hrdostí. O dokonalý výsledek se postará výkon 2300 W,díky kterému vám bude stačit pouhé jedno přejetí po pomačkané tkanině, a nerovnosti budou odstraněny. Když k tomu přidáte 80 až 120 gramů páry,vznikne vám pomocník, kterého po prvním použití nebudete chtít dát z ruky.

 Hladší pohyb při žehlení

Napařovací žehlička BOSCH disponuje speciální žehlicí plochou s tří-fázovým designem, která zaručuje ideální distribuci páry a maximální kluznostpo povrchu tkaniny. Díky tomu se moc nenadřete a bude se vám zdát, že za vás všechnu práci odvádí sám přístroj. Tato moderní technologie se třemi zónami v sobě zahrnuje vlhčení, sušení a vyhlazování. Když k tomu přidáte důmyslné uspořádání parních kanálků, vznikne vám pomocník, který vás nenechá nikdy ve štychu.

 Již žádné mokré skvrny

Jistě znáte tu situaci, kdy spěcháte a na poslední chvilku si potřebujete ještě něco vyžehlit. V tenhle moment jsou možné jenom dva konce. První je šťastný, kdy vše dobře dopadne a vy můžete utíkat a již se dále nezdržovat. Ovšem, zákon schválnosti se většinou postará o ten horší konec. V průběhu žehlení se vám na svršku objeví nevzhledná mokrá skvrnaa vy se musíte na poslední chvíli převléct a znovu upravit. Od teď se ale vždy dočkáte pouze šťastného konce. Žehlička Bosch disponuje funkcí DripStop, která pomocí zabudované kontrolky snímá teplotuvody a zabraňuje vzniku vodních skvrnna látce.

 Prodloužení životnosti 

Funkce 3AntiCalcse postará o to, že budete moci žehlit i víckrát za den v průběhu několika let. Firma Bosch vybavila napařovací žehličku trojitou ochranou, která nikdy nezklame = SelfClean, Calc'nClean a zabudovaný systém AntiCalc. Tito tři hrdinové mají za úkol zabraňovat tvorbě vodního kameneuvnitř žehličky a tím spolehlivě prodloužit životnosta účinnost spotřebiče.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě