Bosch MUM 57860

Zboží je vyprodáno

Bosch MUM 57860

Kód výrobku: MUM57860
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Příprava potravin
Kuchyňský robot Bosch MUM 57860 s příkonem 900 W je opatřen dynamickým planetárním pohonem MultiMotion Drive a multifunkčním ramenem se 3 stupni pohonu v rozdílných polohách. Vybírat můžete ze 7 rychlostí nebo zvolit momentový stupeň. Přístroj disponuje pozvolným náběhem motoru a elektronickým řízením počtu otáček. V nerezové míchací míse o objemu 3,9 l rozmícháte velké množství ingrediencí pomocí profesionální cukrářské sady pro dokonalé výsledky:
  • profesionální míchací metla se silikonovým okrajem,
  • profesionální šlehací metla (celokovová s nastavitelnou výškou),
  • hnětací hák s ochranou převodovky.
S automatickým nastavením stand by se mísa snadno plní. Jistě oceníte i mixér o objemu 1,25 l a transparentní víko s plnicím otvorem. Profesionálnímu spotřebiči nesmí chybět ani lis na citrusy a masomlýnek. Model je vybaven LED ukazatelem provozu a indikátorem poruchy. O stabilitu se starají přísavné gumové nožičky. K bezpečnosti přispívá i ochrana proti přetížení a pojistka opětovného zapnutí. 
 
 
Kuchyňský robot Home Professional MUM57860 se stane profesionálním doplňkem ve vaší kuchyni. Díky vyspělému povrchu z vysoce kvalitního kovu se spotřebič snadno čistí a snadno se skladuje s využitím automatickému navíjení kabelu. Stylová tmavě šedá taštička na příslušenství pohodlně uloží průběhový krouhač se třemi kotouči (5 funkcí) oboustranný kotouč Professional SuperCut (kotouč na krájení asijské zeleniny), kotouč na hrubé strouhání (např. brambor). Jako dárek obdržíte brožuru s gurmánskými recepty

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě