Kuchyňský robot Bosch MCM68861

Zboží je vyprodáno

Kuchyňský robot Bosch MCM68861

Kód výrobku: MCM68861
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Příprava potravin

Kuchyňský robot Bosch MCM 68861

Hledáte šikovného pomocníka do kuchyně,který bude vždy při ruce a vaše kuchařské umění se díky němu posune na jinou úroveň? Pokud ano, tak určitě vsaďte na kuchyňského robota Bosch MCM 68861.Jedná se o pomocníka, kterého můžete využít na více než 50 funkcí - sekání, strouhání, krájení, hnětení těsta, odšťavňování a mnohem více.
Pyšní se příkonem 1250 W,takže si hravě poradí s jakýmkoliv úkolem, který před něj postavíte. Pro dosažení perfektních výsledkůdisponuje kuchyňský mixér Bosch inovativním multifunkčním nožem Supercut. Na malé množství bylinek, masa, sýra, zeleniny a ovoce určitě oceníte praktický mini sekáček.

 Vynikající výsledky

Inovativní nůž Supercutnakrájí lehce a přesně všechny ingredience a je jedno, jestli se bude jednat o tuhou či měkkou zeleninu, ryby, maso, dokonce i bylinky, se vším si dokáže poradit na jedničku. Zajímá vás jak je to možné? Tento nůž se pyšní zoubkovaným ostřím a širokým řezným povrchem.
Všechny potřebné informace naleznete na LED displeji, takže budete vždy v obraze. Mezi další funkce a vymoženosti, které určitě oceníte, patří funkce pro drcení a pulsní spínač pro práci v intervalech.
Velkou výhodou také zůstává příkon 1250 W, díky kterému si kuchyňský robot poradí i s náročnými úkoly a velkým objemem.

 Všestranné využití

Není nic nepříjemnějšího, než mít kuchyň plnou přístrojů, protože každý umí jen něco. Kuchyňský robot Bosch MCM 68861 se postará o to, že budete potřebovat pouze jeho společnost. Pyšní se totiž multifunkčností,takže vám bez problému pomůže téměř se vším, co budete potřebovat. Zvládne nakrájet okurky, ořechy i parmazán. Dále také seká, krájí, drtí, mixuje a zadělá těsto, vyšlehá krém a má mnoho dalších působivých funkcí.
​Už nikdy tedy nebudete muset řešit, že ve svém království nemáte dostatek místa na všechny pomocníky, které byste potřebovali, bude vám stačit jen jeden jediný.

 Komfort

Součástí vybavení kuchyňského robota Bosh je také velká míchací mísa.Ta se pyšní objemem 3,9 la zvládne pojmout až 2,0 kg těsta.Poskytuje tedy dostatečný prostor pro vaše kreativní nápady.
Dále určitě oceníte praktickou tašku na příslušenství. Ta má za úkol poskytnout bezpečné a kompaktní uložení malých částí příslušenství. Tato taška a její obsah se lehce vejde do míchací mísy a je vždy po ruce.

 Bezpečnost

Výrobce samozřejmě ví, že bezpečnost by měla být na prvním místě.Z tohoto důvodu je mixér vybaven bezpečnostní západkou na víčku plastové míchací mísy a díky ostatnímu příslušenství je při práci s kompaktním kuchyňským robotem vždy zaručena maximální bezpečnost.
Aby se vám nestalo, že budete přístroj hodit po kuchyňské lince, je vybaven protiskluzovými nožičkami, které zajistí, že po celou dobu vaření zůstane na svém místě.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě