Sáčkový vysavač Bosch BGB45330

Zboží je vyprodáno

Sáčkový vysavač Bosch BGB45330

Kód výrobku: BGB45330
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Skvělý pomocník

Sáčkový vysavač Bosch BGB45330 vám zajistí rychlý a pohodlný úklid. Nadchne vás svým sacím výkonem a nízkou spotřebou. Vyniká hlučností pouze 74 dB. Dostatečně dlouhá ergonomicky tvarovaná rukojeť se velice pohodlně používá a zajistí rovné držení těla. Snadnou manipulaci zajišťují tři otočná kolečka a akční rádius činní 10 m, takže vám umožní vysávání velkých místností bez potřeby předělávání do jiné zásuvky. Díky dalšímu příslušenství už nebude problém úklid jakéhokoliv místa či povrchu.

 


 

Technologie

Technologie vysokého výkonu QuattroPower zajišťuje perfektní výsledky vysávání s nízkou spotřebou energie. Extra velký sáček vyniká svým objemem 5 litrů, takže se nemusíte obávat častého vyměňování. PowerProtect systém zajišťuje dlouhotrvající výkon v průběhu vysávání, i když se sáček zaplní.

 


 

Vhodný i pro alergiky

Vysavač Bosch BGB45330 ocení i alergici. Air flow system se postará, aby se i ten nejjemnější prach dostal z vašeho bytu. Žádný nasátý vzduch se nefiltrovaný nedostane z vysavače ven. Velice hygienický a omyvatelný HEPA filtr.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě