Rady a tipy

Letos v dubnu byl vyhlášen již 15. ročník soutěže ShopRoku, a to za rok 2023. Máme velkou radost, že OKAY bylo zařazeno mezi finalisty v kategorii Bílé zboží.
Pro všechny fanoušky špičkových smartphonů máme dobrou zprávu. Už brzy se na trhu objeví nový Samsung Galaxy S24. Jedná se o nástupce oblíbené řady Galaxy S23, která patří k nejlepším telefonům současnosti. Co nového nám přinese Samsung Galaxy S24? Jak se bude lišit od předchozí generace? A kdy si ho budeme moci koupit? Na tyto a další otázky odpovíme v tomto článku.
Používání aplikace WhatsApp bude i nadále v roce 2024 zcela zdarma, což je pro mnoho uživatelů dobrou zprávou. Nicméně i přes tuto skutečnost přicházejí určité změny, na které je důležité dát si pozor. Pojďme se podívat, jaké inovace můžeš letos v aplikaci WhatsApp očekávat.
Chystá se nová řada Xiaomi 13 a my vám přinášíme všechny dostupné informace! Co můžeme od nových modelů očekávat? Podívejte se na náš článek.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.