Rady a tipy

Apple iPhone je jedním z nejoblíbenějších chytrých telefonů na trhu díky svému elegantnímu designu, vysokému výkonu a širokému spektru funkcí. Jako u všech elektronických zařízení, i u iPhonu se ale někdy vyskytnou technické problémy, které mohou ovlivnit jeho výkon a funkčnost.
Dual SIM je funkce některých mobilních telefonů umožňující mít v zařízení dvě SIM karty současně. Pokud máš např. soukromé i pracovní číslo a nechceš s sebou všude nosit dva mobily, pak se ti vyplatí investovat do nového telefonu.
Placení mobilem je jednoduché a bezpečné. Stačí si nainstalovat některou z aplikací na platbu mobilem, například Google Pay nebo Apple Pay, v ní mít uloženou svoji platební kartu. Pak už stačí jen přiložit mobil k terminálu s podporou bezkontaktní platby a potvrdit platbu. V tomto článku shrneme, jaké typy plateb mobilem existují, jak je nastavit a používat, a jak se chránit před podvody a zneužitím.
Zjednodušte si ovládání svého telefonu s funkcí Quick Ball! Telefony Xiaomi touto vychytávku nabízejí už dlouho, ale většina uživatelů o ní stále neví.
Používání aplikace WhatsApp bude i nadále v roce 2024 zcela zdarma, což je pro mnoho uživatelů dobrou zprávou. Nicméně i přes tuto skutečnost přicházejí určité změny, na které je důležité dát si pozor. Pojďme se podívat, jaké inovace můžeš letos v aplikaci WhatsApp očekávat.
Vybíráš nový smartphone nebo chytré hodinky? Pak se setkáš také s pojmem stupeň krytí IP. Pokud navíc pracuješ v prašném prostředí nebo jsi v častém kontaktu s vodou, bude pro tebe IP ochrana při výběru toho nejlepšího zařízení až klíčová.
Možná i ty si rád krátíš cestu v hromadné dopravě nebo při čekání u doktora v ordinaci právě hrami na chytrém telefonu. Podívej se s námi na tipy na nejlepší hry na mobil, které jsou oblíbené i v roce 2024. Jaká z nich má ambici naplnit tvá hráčská očekávání?
S rostoucí náročností aplikací se naše chytré telefony začínají zpomalovat. Zpočátku fungují svižnš, ale s časem se začnou zasekávat a aplikace přestávají reagovat, i při běžných úkonech. Jak to vyřešit? Není to komplikované. Níže najdeš několik efektivních tipů, jak jednoduše zrychlit chod svého chytrého telefonu.
Máš nový telefon Xiaomi nebo některý z doplňkových zařízení a nevíš si rady se synchronizací? V tomto článku se dozvíš, jak spárovat svůj Xiaomi telefon s různými zařízeními a vše společně efektivně ovládat.
Už se ti někdy podařilo ztratit telefon? Potom víš, jak je to nepříjemné a stresující. Nejen, že přijdeš o zařízení za spoustu peněz, ale také o všechna data, kontakty, fotky a další informace, které na něm jsou uložené. Pokud nevíš jistě, jak najít ztracený telefon Xiaomi, máme pro tebe několik tipů. V tomto článku ti poradíme, jak postupovat, když se ti to stane.
Hodně lidí stále věří, že je dobré nechat baterii v mobilu úplně vybít. Údajně to prodlužuje její životnost. Ale je tomu opravdu tak? V tomto článku se dozvíš, proč je toto doporučení mýtus, a jak o baterii ve svém mobilu pečovat správně.
Plánujete koupit mobilní telefon pro své dítě, ale nevíte, jaký zvolit? V našem článku najdete praktické tipy a doporučení, jak vybrat nejlepší mobil pro děti v různých věkových kategoriích.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.