Sean s Veronikou šli do Vegas

Z ulice sice panelák v Libni nevyhlíží zrovna nejlepším dojmem, byt slečny Veroniky však působí velmi útulně. Bydlí v něm v pronájmu s přítelem Seanem, který pracuje pro českou filiálku americké společnosti, a sama říká, že si byt dotvořila k obrazu svému.

Veroniko, děkuji za vřelé přijetí. Váš byt vypadá úžasně a nemohla jsem přehlédnout, že je v něm hodně nábytku z OKAY. Nebo se pletu?

Je to tak. V OKAY jsme pořídili už sedačku a křesla (Lotta, pozn. redakce), jídelní stůl (New Starter) a v předsíni šatní skříň (Argos). Postel je náš nejnovější přírůstek do rodiny.

Vybrali jste postel Vegas. Proč právě tu?

Líbila se nám její designová jednoduchost a především jsme chtěli nějakou z masivu. Jednak mám za to, že jsou zdravotně nezávadné a myslím, že i pevnější a míň náchylné k poškození. Postel je pro mě hodně důležitá, když v ní trávím skoru třetinu každého dne. A ze zkušenosti vím, že když se dobře vyspím, jsem pak o dost produktivnější a celkově veselejší. I proto jsme k posteli vybrali také spolehlivé rošty a pořádné matrace.

Vidím, že jsou to matrace Henry Style, což je naše prémiová značka. Jak jste s nimi spokojení?

Vybrali jsme dvě vysoké taštičkové matrace (Poseidon, pozn. redakce) se snímatelným potahem, hlavně kvůli hygieně a snadné údržbě. Byly sice trochu dražší, ale v porovnání s matracemi, na které jsme se dívali jinde, vyšly cenově hodně dobře. Skvělá volba. Mají certifikaci Öko-Tex a pro zdravé spaní jsou opravdu výborné. Sean i já jsme z nich nadšení. Každý večer se těšíme do postele (směje se). Jsou 30 cm vysoké, takže se z postele dobře vstává. Vzhledem ke své tloušťce jsou spíš těžší, ale rám postele je udrží naprosto skvěle. Všechno je pevné, nic nevrže. Takže za nás naprostá spokojenost.

Jak probíhal výběr už víme, ale co samotný nákup?

Celé jsme to zvládli vybrat, objednat a zaplatit on-line a s dopravou domů, takže jsme nikam nemuseli. Rozhodli jsme se pro nákup na splátky, takže jsme si celou částku i s dopravou rozložili na dva roky a platíme něco přes tisícovku měsíčně. A peníze, které jsme měli na postel bokem použijeme asi na nákup vánočních dárků.

A montáž?

Tu si vymínil Sean. On si na těchto věcech dost zakládá a asi by nepřežil, kdyby to montoval kdokoliv jiný (směje se). Já mu trochu pomáhala, ale s dodaným návodem nebylo to nic složitého. Zvládl by to každý, ale to mu neříkejte. Uvidíme, jak si poradí s kuchyní, kterou v příštím roce plánujeme.

I na její montáž si troufnete sami?

To ještě nevím. Já spíš zvažuji, že bychom využili služeb OKAY, ať to nemusíme řešit. Ale trochu si myslím, že se o to postará Sean.

Ať tak či tak, přeji, aby jste byli spokojeni nejen s vaší novou postelí, ale i s teprve plánovanou kuchyní.

Klidně vás pak zase pozvu.

S díky přijímám.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.